طرز تهیه کیک لیمویی باندت به سبک آمریکایی

0

کیک لیمویی باندت به سبک آمریکایی


برای اینکه بتوانید بیشترین حد ممکن، آب لیمو را بگیرید، با قرار دادن آن در آب گرم، دمای آن را به دمای اتاق برسانید. سپس انا زیر کف دست خود، روی یک سطح صاف غل دهید، قبل از اینکه انرا ببرید و فشار دهید.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمویی باندت:

٣ فنجان آرد سفید
۵/١ فنجان شکر ریز (خاکه قند )
٢ قاشق چای خوری پکینگ پودر
١/٢ قاشق چای خوری جوش شیرین
١/۴ قاشق چای خوری نمک
١ فنجان روغن گلرنگ (از هر روغنی می توانید استفاده کنید)
۳/۴ فنجان به اضافه دو قاشق سوپ خوری دوغ کم چرب
۳ تخم مرغ بزرگ
۱/۴ فنجان آبلیموی تازه
١ قاشق چای خوری عصاره لیمو
١فنجان شکر قنادی

دستور پخت تهیه کیک لیمویی باندت:

فر را تا دمای ٣۵٠ درجه گرم کنید. یک قالب کیک گرد (قالب کیک که در وسط کیک یک حفره ایجاد میکند) را با روغن چرب کنید و با سطح آن را آرد بپاشید.
آرد و شکر، پکینگ پودر، جوش شیرین، نمک را در یک ظرف بزرگ ترکیب کنید.

روغن، ٣/۴ فنجان دوغ، تخم مرغ ،آب لیمو و جوهر لیمو را در یک ظرف جدا گانه، خوب مخلوط کنید. مخلوط روغن و مخلوط آرد را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا یک دست شود.

مایع کیک را در قالب ریخته و مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید (سپس یک خلال دندان را از وسط و دیواره ی کیک وارد کنید اگر خلال دندان تمیز خارج شد کیک اماده می باشد ).

صبر کنید تا کیک به مدت پانزده دقیقه خنک شود سپس آنرا از قالب خارج کنید و اجازه دهید سی ثانیه دیگر خنک شود.

درضمن باقیمانده دوغ و شکر قنادی را در یک کاسه ترکیب کنید و تا زمانی که کاملا حل شود مخلوط کنید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی

مخلوط راروی کیک بریزید (به صورت نم نم ریختن ) پس از ده دقیقه کیک را برش دهید و سرو کنید.

کالری و ارزش غذایی کیک لیمویی باندت:

• کالری: ۳۱۸ کیلو کالری
• کالری از چربی: ۱۳۰ کیلوکالری
• چربی: ۱۵ گرم
• کل قندهای: ۲۷ گرم
• کربوهیدرات: ۴۴ گرم
• چربی اشباع شده: ۱ گرم
• کلسترول: ۴۰ میلی گرم
• سدیم: ۱۶۴ میلی گرم
• پروتئین: ۴ گرم
• کلسیم: ۵۵ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۰ گرم
• فولات: ۳۶ میکروگرم
• مونو چربی: ۱۰ گرم
• امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
• چربی: ۳ گرم

نوش جان ….

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com