آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای
مواد لازم کیک نارگیلی خامه ای
پودر کیک سفید ۱ بسته
۱ و ۱/۳ فنجان خامه ترش
۳/۴ فنجان شیر
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
۱/۳ فنجان شکر قنادی
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری اسانس نارگیل
۳/۴ فنجان قهوه سبز
۱ فنجان نارگیل شیرین
طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. قالب گردی را با روغن چرب میکنیم و آرد می پاشیم.
۲-پودر کیک، ۱ فنجان خامه ترش، سفیده های تخم مرغ، ۱/۳ فنجان شکر، و اسانس نارگیل را در همزن برقی ریخته و ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط میکنیم. سپس با سرعت زیاد، ۳ دقیقه دیگر به همزدن ادامه میدهیم. سپس مواد را در قالب مورد نظر ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر میگذاریم. بعد از اتمام پخت، اجازه میدهیم تا کیک درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.
۳-به وسیله یک کارد کیک را از لبه های قالب جدا میکنیم تا کاملا خنک شود.
۴-در ضمن، به وسیله همزن برقی، ۳و ۳/۴ فنجان شکر، قهوه سبز، و ۱/۳ فنجان خامه ترش را به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا شکر کاملا مخلوط شود. سپس با سرعت زیاد و به مدت ۳ ثانیه، به همزدن ادامه میدهیم تا صاف و یکدست شود.
۵-یک لایه از کیک را در ظرف گذاشته و رویش را با مواد تاپینگ میپوشانیم. سپس لایه دوم را گذاشته و با کف دست، کناره های کیک را با پودر نارگیل میپوشانیم. کیک را بر روی پایه گردون میگذاریم و همزمان با چرخش کیک، اطراف و روی کیک را با پودر نارگیل پوشش میدهیم.
ارزش غذایی کیک نارگیلی خامه ای
- کالری: ۲۲۰ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۷۰ کیلو کالری
- چربی: ۸ گرم
- مجموع شکر: ۱۷ گرم
- کربوهیدرات: ۳۱ گرم
- چربی اشباع شده: ۱ گرم
- کلسترول: ۵۳ میلی گرم
- سدیم: ۱۸۲ میلی گرم
- پروتئین: ۵گرم
- فیبر نامحلول: ۱ گرم
- آهن: ۱ میلی گرم
- روی: ۰ میلی گرم
- کلسیم: ۷۶ میلی گرم
- منیزیم: ۱۴ میلی گرم
- پتاسیم: ۱۵۰ میلی گرم
- فسفر: ۴۸ میلی گرم
- ویتامین سی : ۱ میلی گرم
- ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۲ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
- اسید فولیک: ۲۶ میکروگرم
- بتا کاروتن: ۵۸ میکروگرم
- بیوتین:۷ میکروگرم
- مس: ۰ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۱ گرم
- فولات : ۳۵ میکروگرم
- مواد غذایی فولاد: ۵۲ میکروگرم
- فولاد: ۱۲ میکروگرم
- ید: ۷ میکروگرم
- مونو چربی: ۷ گرم
- نیاسین معادل: ۲ میلی گرم
- چربی: ۳ گرم
- سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
- فیبر محلول: ۲ گرم
- ویتامین کا : ۱۰ میکروگرم
- آب: ۱۶ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است