آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای

0

مواد لازم کیک نارگیلی خامه ای

پودر کیک سفید ۱ بسته

۱ و ۱/۳ فنجان خامه ترش

۳/۴ فنجان شیر

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

۱/۳ فنجان شکر قنادی

۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری اسانس نارگیل

۳/۴ فنجان قهوه سبز

loading...

۱ فنجان نارگیل شیرین

طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. قالب گردی را با روغن چرب میکنیم و آرد می پاشیم.

۲-پودر کیک، ۱ فنجان خامه ترش، سفیده های تخم مرغ، ۱/۳ فنجان شکر، و اسانس نارگیل را در همزن برقی ریخته و ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط میکنیم. سپس با سرعت زیاد، ۳ دقیقه دیگر به همزدن ادامه میدهیم. سپس مواد را در قالب مورد نظر ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر میگذاریم. بعد از اتمام پخت، اجازه میدهیم تا کیک درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

۳-به وسیله یک کارد کیک را از لبه های قالب جدا میکنیم تا کاملا خنک شود.

۴-در ضمن، به وسیله همزن برقی، ۳و ۳/۴ فنجان شکر، قهوه سبز، و ۱/۳ فنجان خامه ترش را به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا شکر کاملا مخلوط شود. سپس با سرعت زیاد و به مدت ۳ ثانیه، به همزدن ادامه میدهیم تا صاف و یکدست شود.

۵-یک لایه از کیک را در ظرف گذاشته و رویش را با مواد تاپینگ میپوشانیم. سپس لایه دوم را گذاشته و با کف دست، کناره های کیک را با پودر نارگیل میپوشانیم. کیک را بر روی پایه گردون میگذاریم و همزمان با چرخش کیک، اطراف و روی کیک را با پودر نارگیل پوشش میدهیم.

ارزش غذایی کیک نارگیلی خامه ای

  • کالری: ۲۲۰ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۷۰ کیلو کالری
  • چربی: ۸ گرم
  • مجموع شکر: ۱۷ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • کلسترول: ۵۳ میلی گرم
  • سدیم: ۱۸۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۵گرم
  • فیبر نامحلول: ۱ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۷۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۵۰ میلی گرم
  • فسفر: ۴۸ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۱ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۲ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۲۶ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۵۸ میکروگرم
  • بیوتین:۷ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • فولات : ۳۵ میکروگرم
  • مواد غذایی فولاد: ۵۲ میکروگرم
  • فولاد: ۱۲ میکروگرم
  • ید: ۷ میکروگرم
  • مونو چربی: ۷ گرم
  • نیاسین معادل: ۲ میلی گرم
  • چربی: ۳ گرم
  • سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۲ گرم
  • ویتامین کا : ۱۰ میکروگرم
  • آب: ۱۶ گرم
مطالب مرتبط
چگونه کیک فرشته بادام و کاکائو درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.