چگونه کیک کرن بری گلابی درست کنیم؟

0

 

مواد لازم جهت رویه کیک کرن بری گلابی ( تاپینگ)

۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۳ عدد گلابی تازه و رسیده
۳ قاشق غذاخوری کره
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱/۲ فنجان کرن بری یخ زده
۲ قاشق غذاخوری کرن بری یخ زده

مواد لازم جهت تهیه خمیر کیک کرن بری گلابی 

۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

۱/۲ فنجان شکر قهوه ای

۱/۴ فنجان شربت افرا

۲ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان آب پرتقال

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ آرد همه منظوره

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل

۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک کرن بری گلابی

۱-فر را با درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و برای پخت از سینی وسط فر استفاده کنید.

در یک کاسه کوچک، آبلیمو را ریخته و کنار بگذارید. گلابی ها را پوست گرفته، نصف کنید و هسته هایش را در آورید.

loading...

سپس از طول به ۵ یا ۶ تکه برش بدهید و به آبلیمو اضافه کنید.

۲-در یک تابه، کره، شکر قهوه ای و شربت را مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید تا کره و شکر ذوب شوند و شروع به حباب زدن کنند.

تابه را از روی حرارت بردارید. برش های گلابی را در ظرف گردی بچینید بطوریکه برش ها کمی بر روی هم قرار بگیرند.

۲ خوشه کرن بری را در مرکز قالب قرار دهید و قالب را در فر بگذارید و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا بپزد.

۳-برای تهیه خمیر، در یک کاسه بزرگ، کره، شکر قهوه ای، شربت، تخم مرغ ها، آب پرتقال و اسانس وانیل را بریزید و بهم بزنید تا مخلوط شوند.

۴-خمیر را روی میوه ها بریزید. قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بگذارید.

مطالب مرتبط
ته چین قالبی با برنج وحشی و قهوه ای بدون گوشت برای گیاهخواران

پس از پایان پخت، کیک را ۲ تا ۳ دقیقه بر روی پایه فلزی بگذارید تا خنک شود.

کیک را درون یک ظرف تخت برگردانید و ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا سرد شود سپس برش داده و سرو کنید.

ارزش غذایی کیک کرن بری گلابی

کالری: ۲۴۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۷۷ کیلو کالری
چربی: ۹ گرم
کل قند: ۲۴ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۵ گرم
کلسترول: ۵۵ میلی گرم
سدیم: ۱۱۹ میلی گرم
پروتئین: ۳ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۶۳ میلی گرم
منیزیم: ۱۵ میلی گرم
پتاسیم: ۱۷۳ میلی گرم
فسفر: ۴۶ میلی گرم
ویتامین سی : ۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
ویتامین B12: 0 میکروگرم
ویتامین D: 0 میکروگرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲۷ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کولین: ۲۵ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
فولات : ۳۹ میکروگرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۵ میکروگرم
لوتئین زاکسانتیین: ۶۳ میکروگرم
منگنز: ۱ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۵ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 3 میکروگرم
آب: ۶۳ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.