چگونه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان
۴ اونس پنیر نرم بز
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
۱ عدد بادمجان بزرگ
۳/۴ قاشق پایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱/۴ قاشق چایخوری خردل
۱/۴ قاشق چایخوری فلف سیاه
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست و دانه گرفته و ورقه شده
طرز تهیه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان
۱-پنیر بز، ریحان، و آویشن را مخلوط کنید و کناری بگذارید. گریل را روشن کنید.
۲-بادمجان را ورقه ورقه کنید و در یک صافی بگذارید ورویش نمک بپاشید.اجازه دهی ۱۰ دقیقه به همین حالت باشد، سپس بشویید و خشک کنید. بادمجانها را با ۱ قاشق چایخوری روغن آغشته و ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید تا نرم شوند.
۳-در ظرفی دیگر، ۲ قاشق چایخوری روغن، سرکه، و خردل را مخلوط کنید و هم بزنید. سپس ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
۴-جهت درست کردن این هرم غذایی، ابتدا یک ورقه بادمجان را در ظرف بگذارید و رویش را، ۱/۸ از مخلوط پنیر و یک ورقه گوجه فرنگی قرار دهید و ۱/۲ قاشق چایخوری از چاشنی ویناگرت( روغن،دلستر) بریزید. به همین ترتیب بقیه ورقه های بادمجان، پنیر و گوجه فرنگی و چاشنی را روی یکدیگر قرار دهید و ۵ دقیقه گریل کنید تا پنیر آب شود.
ارزش غذایی گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان
کالری: ۱۷۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۱۱ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۲۲mg
سدیم: ۵۹۶ میلی گرم
پروتئین: ۸ گرم
کلسیم: ۱۰۸ میلی گرم
منیزیم: ۳۳ میلی گرم
پتاسیم: ۴۶۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۵ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی