چگونه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان

۴ اونس پنیر نرم بز

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده

۱ عدد بادمجان بزرگ

۳/۴ قاشق پایخوری نمک

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

۱/۴ قاشق چایخوری خردل

۱/۴ قاشق چایخوری فلف سیاه

۲ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست و دانه گرفته و ورقه شده

طرز تهیه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان

loading...

۱-پنیر بز، ریحان، و آویشن را مخلوط کنید و کناری بگذارید. گریل را روشن کنید.

۲-بادمجان را ورقه ورقه کنید و در یک صافی بگذارید ورویش نمک بپاشید.اجازه دهی ۱۰ دقیقه به همین حالت باشد، سپس بشویید و خشک کنید. بادمجانها را با ۱ قاشق چایخوری روغن آغشته و ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید تا نرم شوند.

۳-در ظرفی دیگر، ۲ قاشق چایخوری روغن، سرکه، و خردل را مخلوط کنید و هم بزنید. سپس ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

۴-جهت درست کردن این هرم غذایی، ابتدا یک ورقه بادمجان را در ظرف بگذارید و رویش را، ۱/۸ از مخلوط پنیر و یک  ورقه گوجه فرنگی قرار دهید و ۱/۲ قاشق چایخوری از چاشنی ویناگرت( روغن،دلستر) بریزید. به همین ترتیب بقیه ورقه های بادمجان، پنیر و گوجه فرنگی و چاشنی را روی یکدیگر قرار دهید و ۵ دقیقه  گریل کنید تا پنیر آب شود.

ارزش غذایی گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان

کالری: ۱۷۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۱۱ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۲۲mg
سدیم: ۵۹۶ میلی گرم
پروتئین: ۸ گرم
کلسیم: ۱۰۸ میلی گرم
منیزیم: ۳۳ میلی گرم
پتاسیم: ۴۶۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۵ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم

مطالب مرتبط
گنوچی سیب زمینی با سیر ، روغن و پنیر رومیو

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.