آموزش طرز تهیه نان تست موز

0

آموزش طرز تهیه نان تست موز

مواد لازم برای تهیه نان تست موز

• ۲/۱ فنجان کره بدون نمک، مقدار بیشتر در صورت نیاز
• یک و نیم فنجان آرد همه منظوره
• ۴ عدد موز متوسط رسیده (حدود ۲۵۰ گرم) و پوست شده
• ۴/۱ فنجان خامه ترش
• ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
• ۱ قاشق چای خوری پودر کیک
• ۲/۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
• ۲/۱ قاشق چای خوری نمک
• ۱ فنجان (بسته بندی شده) شکر قهوه ای تیره
• ۲عدد تخم مرغ بزرگ،
• نصف فنجان گردو خمیر شده

آماده سازی

گاز را روشن و گرم کنید. کره را با قاشق و آرد گندم هم بزنید و از هر کدام به مقدار زیاد استفاده کنید.

موز، خامه ترش و وانیل را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. آرد، جوش شیرین، پودر کیک و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید.

با استفاده از یک مخلوط کن الکتریکی، کره و شکر قهوه ای را در سرعت متوسط در یک کاسه بزرگ تا زمانی که خوب مخلوط شوند، حدود ۲ دقیقه هم بزنید. تخم مرغ را یکجا اضافه کنید و با سرعت متوسط تا حد مطلوب، حدود ۱ دقیقه هم بزنید. مخلوط موز را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه خوب هم بزنید تا زمانی که به طور کامل ترکیب شوند. مواد خام را در ۲ مرحله اضافه کنید، ابتدا مقدار کمی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن حدود ۲۰ ثانیه هم بزنید و مجددا مقدار بیشتری اضافه کنید، تا زمانی که ظرف حاوی مواد خام خالی شود. خمیر گردو را با یک کفگیر به تابه آماده و دارای سطح صاف انتقال دهید.

پخت حدود یک ساعت طول می کشد. در این مدت چندین مرتبه کیک را به طرف دیگر بپرخانید تا زمانی که دو طرف خمیر کاملا پخته و بالای آن قهوه ای طلایی و ترک بخورد و این ترک به مرکز نان منتقل شود. سپس حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید ظرف خنک شود. اجازه دهید قبل از برش کاملا خنک شود، سپس با یک چاقو آن را ببرید و به یک دیس یا بشقاب منتقل کنید.

مطالب مرتبط
گوجه فرنگی پخته شده با کینوآ و گیاهان

یادداشت آشپز در مورد تهیه نان تست موز

برای رسیده شدن موز خام جهت پخت، آنها را در یک ورق پخت در دمای ۶۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا نرم شود.

پیشبرد : نان تست موز می تواند پخته شود، خنک شود، سپس در پلاستیک قرار داده شود و در دمای اتاق تا ۳ روز باقی بماند یا تا ۳ ماه به صورت منجمد نگه داری شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.