آموزش طرز تهیه پای شکلاتی گیلاس

0

پای شکلاتی گیلاس یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای مهمانی های خود درست کنید. در کمترین زمان ممکن می توانید پای شکلاتی گیلاس را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گیلاس

۱ قوطی پای گیلاس

۱ تیوپ خمیر کوکی شکلاتی

۳/۴ فنجان جو دوسر

طرز تهیه پای شکلاتی گیلاس

۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. جو را با خمیر کوکی مخلوط کنید. خمیر را در قالب فشرده کنید و از پای گیلاس روی خمیر بگذارید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قالب را در فر بگذارید. پس از پختن برش داده و سرو کنید.

نوش جان…

ارزش غذایی پای شکلاتی گیلاس

  • کالری: ۱۸۷ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۶۱ کیلو کالری
  • چربی: ۷ گرم
  • کل شکر: ۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۸ میلی گرم
  • سدیم: ۷۱ میلی گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۳ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۰ میلی گرم
  • پتاسیم: ۸۵ میلی گرم
  • فسفر: ۲۶ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۱۵ میکروگرم
  • کافئین: ۳ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • فولاد: ۴ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مونو چربی: ۳ گرم
  • امگا ۶: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۲ میکروگرم
  • آب: ۲۳ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک شکلاتی اسپرسو ، یک کیک خوشمزه و عالی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.