تاثیر انبه در سلامتی دستگاه گوارش

انبه

0

تاثیر انبه در سلامتی دستگاه گوارش : ترکیباتی که در این میوه یافت می شود، در برابر H.pylori موثر استمساله بزرگ بعدی در درمان سرطان می تواند میوه ای باشد که همه ما آنرا می شناسیم-انبه. (انبه در درمان سطان هم بسیار موثر است.)

خواص انبه بر سلامت دستگاه گوارش

براساس مطالعه ای که در مجله africn journal of traditional انجام شد، داروهای تکمیلی و جایگزین نشان دادند که منگیفرین (mangiferin)، یک ترکیب زیستی فعال موجود در انبه، ممکن است، احتمال سرطان معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری (H.pylori) را کاهش دهد.

محققان در مطالعه خود تحت عنوان “فعالیت مهاری منگیفرین بر التهاب ناشی از هلیکوباکتر پیلوری در سرطان سلول های AGS معده انسان” بررسی کردند که آیا منگیفرین می تواند برای درمان عفونت های ناشی از H.pylori که منجر به سرطان می شود، استفاده شود. علاوه بر این، آنها همچنین استفاده از داروهای احتمالی که بطور عمده بی خطر هستند را برای درمان جایگزین، ارزیابی کردند.

H.pylori باکتری های سرطانی هستند که معمولا در قسمت فوقانی دستگاه گوارشی (GI)،مخصوصا در معده یافت می شوند. یک فرد، معمولا در طی دوران کودکی به این باکتری ها آلوده می شود؛ با این حال، عفونت برای اکثر افراد بدون علامت است.

دانشمندان معتقدند که H.pylori از طریق تماس با مایعات بدن مثل بزاق و یا نوشیدن آب و خوردن غذا از یک فرد به فرد دیگر منتقل می شود. تخمین زده شده که حداقل نیمی از جمعیت جهان، این باکتری را در روده خود حمل می کنند.

تعیین پاتوژنز عفونت H.pylori چالش برانگیز است، زیرا عوامل متعددی در شدت بیماری زایی آن موثر است. با این حال، عوامل اصلی که عوارض این عفونت را افزایش می دهند، عبارتند از: التهاب طولانی مدت در معده، سیستم ایمنی ضعیف و استرس اکسیداتیو.

مطالب مرتبط
دلایلی که نشان می دهند چرا یک الگوی مختل شده ساعت بدن می تواند خطر افسردگی شما را افزایش دهد

قدرت عناصر: کشف دهانشویه کلاویید نقره ای با کیفیت، عناصر طبیعی مثل Sangre de Drago sap، پوست گردو طبیعی، کریستال های منتول و … . بدون شیرین کننده مصنوعی، رنگ یا الکل.

در موراد شدید عفونت H.pylori منجر به بیماری های زیر می شود:

  • زخم های پپتیک: این بیماری زمانی رخ می دهد که مخاط محفظ معده یا قسمت فوقانی روده کوچک با عفونت pylori تضعیف شود، این منجر به نفوذ اسید و تخریب پوشش زیر می شود.
  • گاستریت: این واژه به التهاب معده اشاره دارد، که معمولا توسط عفونت ایجاد می شود. این بیماری می تواند ناگهانی (گاستریت حاد) یا تدریجی (گاستریت مزمن) رخ دهد.
  • سرطان معده: سازمان بهداشت جهانی (WHO) pylori را به عنوان گروه ۱ سرطان زا انسانی معرفی کرده است و این بدین معنی است که شواهد کافی برای خواص سرطانی این باکتری در انسان وجود دارد.

پروسه بیماری زایی و ایجاد عفونت هلیکوباکتر با الصاق آن به سلول میزبان شروع می شود. هنگامی که بهم متصل شدند، سیتوتوکسین ترشح می کند، سیتوتوکین ماده ای است که باعث آسیب به سلول میشود. این به نوبه خود موجب التهاب سلول، استرس اکسیداتیو و نکروز (یا مرگ سلولی) خواهد شد.

آنتی بیوتیک های مصنوعی موجود در بازار مثل آموکسی سیلین، کلاریترومایسین و مترونیدازول برای درمان این عفونت استفاده می شوند. این داروها در بعضی موراد به دلیل ایجاد مقاومت در برابر دارو، نامناسب هستند. علاوه بر این، به دلیل عوارض جانبی این داروها، نمیتوان آنها را بطور مداوم استفاده کرد. محققان توضیح دادند که “بنابراین، به یک گیاه دارویی با خاصیت ضد H.pylori، بدون آثار سوء و مضر، نیاز داریم.”

اینجا است که منگیفرین وارد می شود، منگیفرین یک پلی فنول است که در پوست، میوه و برگ درخت Mangiferin indica L یافت می شود (که به عنوان انبه شناخته می شود). پلی فنول به علت خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و همچنین توانایی آن در جلوگیری از رشد تومور و تکثیر سموم، شناخته شده است. با این حال، بسیاری از مطالعات، با توجه به این ویژگی ها، نشان داده است که منگیفرین دارای خوواص ضد سرطانی است. پیش از این، مطالعات vivo نشان داده است که این ماده توانسته، خواص gastroprotective (محافظت معده) را نشان دهد.

مطالب مرتبط
کاهش خطر مرگ با افزایش مصرف فیبر در سرطان کولورکتال

برای این مطالعه، محققان از منگیفرین و همچنین باکتری H.pylori کشت داده شده و سلول های AGS آدنوکارسینوما معده انسان (سلول های سرطانی معده انسان)، استفاده کردند. برای تست خواص ضد باکتری منگیفرین از روش انتشار دیسک آگار استفاده شد، در حالی که توانایی آن برای جلوگیری از التهاب با استفاده از یک ایمونوبلات (immunoblot) حاوی سلول های التهابی AGS و منگیفرین، مورد آزمایش قرار گرفت. تمام آزمایشات سه بار تکرار شد و میانگین (و انحراف معیار) مشخص شد.

نتایج نشان داد که منگیفرین دارای خواص ضد باکتریایی است، در اطراف نمونه های H.pylori تحت درمان با منگیفرین بر روی دیسک آگار، ناحیه مهارکننده (منطقه ای که هیچ باکتری روی آن رشد نکرده) ایجاد شده است.

غلظت بالای منگیفرین باعث گسترش این منطقه مهاری شده است، علاوه بر این، پس از درمان،  مانع رشد عفونت H.pylori و کاهش گسترش سلول های AGS، شد. همچنین منگیفرین التهاب سلول های AGS آلوده به H.pylori را کاهش داد. محققان این خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی را به پلی فنول نسبت دادند. این به نوبه خود، منجر به کاهش شیوع سلول های سرطانی شد.

در حالی که این نتایج امیدوار کننده برای درمان های طبیعی و جایگزین برای عفونت های H.pylori است، اما محققان همچنان به آزمایش های خود برای اثبات اینکه مولکول های زیست فعال منگیفرین خاصیت ضد باکتری دارند، ادامه خواهند داد.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.