باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی
مواد لازم برای تهیه باندت کیک با ژله ی توت و لیمو
۳ فنجان ارد همه منظوره
۱ فنجان نشاسته ذرت
۱ فنجان شکر
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱فنجان باتر میلک
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ فنجان روغن گردو
۱/۳+ ۲ و ۱/۲ قاشق غذا خوری آبلیموی تازه
۲ فنجان توت شامل: تمشک قرمز، تمشک سیاه، و زغال اخته
۱ فنجان شکر قنادی
طرز تهیه باندت کیک با ژله ی توت و لیمو
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.
۲-آرد، نشاسته ،ذرت، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را با همزن برقی مخلوط کنید. باتر میلک، تخم مرغ ها، روغن و ۱/۳ آبلیمو را اضافه کنید و با سر عت کم و به مدت ۳ دقیقه به همزدن ادامه دهید. این مخلوط را روی توت ها بریزید.
۳-خمیر را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه کیک را بپزید. بعد از اتمام پخت کیک را از قالب خارج کرده و ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا خنک شود.
۴-شکر قنادی را به همراه ۲ و ۱/۲ قاشق غذا خوری ابلیمو ترکیب کرده تا ژله مانند شود. به وسیله یک قاشق از این ژله بر روی کیک بریزید و بگذارید تا ۱۵ دقیقه بر روی کیک ببندد، سپس سرو کنید.
ارزش غذایی باندت کیک با ژله ی توت و لیمو
کالری: ۲۷۷ کیلوکالری
کالری از چربی: ۸۸ کیلو کالری
چربی: ۱۰ گرم
مجموع شکر: ۲۲ گرم
کربوهیدرات: ۴۳ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۴۱ میلی گرم
سدیم: ۱۴۵ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
کلسیم: ۶۰ میلی گرم
منیزیم: ۲۵ میلی گرم
پتاسیم: ۹۹ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۵۴ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۶ : ۴ گرم
پلی فیت: ۶ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی