باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

0

مواد لازم برای تهیه باندت کیک با ژله ی توت و لیمو

۳ فنجان ارد همه منظوره

۱ فنجان نشاسته ذرت

۱ فنجان شکر

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱فنجان باتر میلک

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ فنجان روغن گردو

۱/۳+ ۲ و ۱/۲ قاشق غذا خوری آبلیموی تازه

۲ فنجان توت شامل: تمشک قرمز، تمشک سیاه، و زغال اخته

۱ فنجان شکر قنادی

طرز تهیه باندت کیک با ژله ی توت و لیمو

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.

۲-آرد، نشاسته ،ذرت، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را با همزن برقی مخلوط کنید. باتر میلک، تخم مرغ ها، روغن و ۱/۳ آبلیمو را اضافه کنید و با سر عت کم و به مدت ۳ دقیقه به همزدن ادامه دهید. این مخلوط را روی توت ها بریزید.

۳-خمیر را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه کیک را بپزید. بعد از اتمام پخت کیک را از قالب خارج کرده و ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا خنک شود.

۴-شکر قنادی را به همراه ۲ و ۱/۲ قاشق غذا خوری ابلیمو ترکیب کرده تا ژله مانند شود. به وسیله یک قاشق از این ژله بر روی کیک بریزید و بگذارید تا ۱۵ دقیقه بر روی کیک ببندد، سپس سرو کنید.

ارزش غذایی باندت کیک با ژله ی توت و لیمو

 

کالری: ۲۷۷ کیلوکالری
کالری از چربی: ۸۸ کیلو کالری
چربی: ۱۰ گرم
مجموع شکر: ۲۲ گرم
کربوهیدرات: ۴۳ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۴۱ میلی گرم
سدیم: ۱۴۵ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
کلسیم: ۶۰ میلی گرم
منیزیم: ۲۵ میلی گرم
پتاسیم: ۹۹ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات : ۵۴ میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
اسید چرب امگا ۶ : ۴ گرم
پلی فیت: ۶ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه چیز کیک لیمویی

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.