طرز تهیه بستنی قهوه

0

طرز تهیه بستنی قهوه

بستنی قهوه یکی از بستنی های مورد علاقه ی من است. در واقع، طعم قهوه تلخ در ترکیب با بستنی خنک، به شاهکاری تبدیل می شود که من همیشه دوست دارم آن را میل کنم.

به راستی من نمی دانم که چرا تا این حد عاشق طعم قهوه هستم اما حداقل می دانم که فقط من عاشق عطر و طعم رویایی آن نیستم و قهوه طرفداران بسیاری دارد.

شاید علاقه من به قهوه به این خاطر است که زمانی که دختر بچه ای بیش نبودم هر وقت شب ها کنار مادربزرگم می ماندم او به من اجازه می داد تا یک فنجان قهوه با او بنوشم.

او بیشتر فنجان قهوه را با شیر پر می کرد و سپس یک قاشق کوچک قهوه بدون کافئین در آن می ریخت. و من عاشق این فنجان های کوچک قهوه بودم.

علاقه بی حد و حصرم به بستنی هم می تواند از دوره نوجوانی شروع شده باشد.

در این دوره هر زمان که ما به سینما می رفتیم، مادرم برایم یک لیوان بستنی می خرید. و من و برادر و خواهرم با ولع بستنی هایمان را می خوردیم.

من دو طعم بستنی را بیشتر از بقیه دوست داشتم. یکی طعم بستنی قهوه و دیگری، شکلاتی.

پس از هر کدام یک اسکوپ انتخاب می کردم و واقعا این بستنی ها مرا به بهشت می برد.

درست است که بستنی که امروز می خواهم برای شما آماده کنم درست همانند بستنی دوران نوجوانی یا طعم قهوه مادربزرگم نیست اما این رسپی در نوع خود شگفت انگیز است و من به شما توصیه می کنم که حتما آن را امتحان کنید.

زمان لازم برای تهیه مواد

کل زمان لازم برای تهیه بستنی قهوه ۲۰ دقیقه است.

مواد لازم برای تهیه بستنی قهوه

  • ۲ فنجان شیر غنی شده
  • ۱ فنجان خامه زده شده
  • ۴ اونس پنیر خامه ای
  • ۳ قاشق غذا خوری اسپرسو فوری
  • ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو بدون شکر
  • یک و یک دوم فنجان شکر دانه درشت
  • اندکی نمک
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • یک دوم فنجان قهوه اسپرسو، شکلات تیره و یا چیپس شکلات

دستورالعمل پخت بستنی قهوه

خامه زده شده و پنیر خامه ای را تا زمانی که به ترکیب خوبی دست یابید هم بزنید.

مطالب مرتبط
هنر آشپزی در رستوران شهرزاد اصفهان

پودر کاکائو، اسپرسو، شکر، نمک و وانیل را به ترکیب اضافه کنید.

مخلوط را در ظرف بستنی ساز ریخته و دستگاه را روشن کنید.

پس از این که تقریبا بستنی تان آماده شد، پودر اسپرسو، شکلات تیره و یا شکلات چیپسی را بدان اضافه کنید.

هنگامی که بستنی آماده شد، بلافاصله آن را در ظرفی ریخته و برای یک شبانه روز در فریزر بگزارید و پس از آن می توانید آن را میل نمایید.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.