طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی : صبحانه ای مقوی و خوشمزه

0

تورتیلا سیب زمینی : صبحانه ای مقوی و خوشمزه

همانطور که می دانید صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که بهتر است اهمیت بیشتری به آن داده شود. در این مقاله از وردنگار آموزش صبحانه ای خوشمزه را آورده ایم که در حدود ۲۰ دقیقه ای حاضر می شود. با تورتیلای سیب زمینی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تورتیلا سیب زمینی

۵ قاشق چای خوری روغن زیتون
۱ فنجان سیب زمینی پخته شده
۱/۴ فنجان پیاز خرد شده
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
مقداری پاپریکا (اختیاری)
۶ تخم مرغ بزرگ
۱/۴ فنجان شیر
۱/۲ فنجان پنیر منچگو یا پنیر سفید چدار
۱/۳ فنجان فلفل سبز خرد شده
۱/۴ قاشق چای خوری آویشن

طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی

در یک قابلمه ۱۰ اینچی، روغن را اضافه کرده و با شعله متوسط حرارت دهید. سیب زمینی، پیاز، نمک و پاپریکا (اگر مایل به استفاده از آن هستید) را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و خوب سرخ کنید. تا حدی که سیب زمینی ها به رنگ طلایی در بیاید و سرخ شود.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سپس شیر را اضافه کرده و خوب به هم بزنید. پنیر منچگو، فلفل، و آویشن را هم اضافه کنید. مخلوط بدست آمده را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. به آرامی بریزید تا سطح مخلوط سیب زمینی و پیاز را پر کند. حرارت زیر قابلکه را در حد متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
می توانید از کمی پاپریکا یا نعناع خشک شده و یا حتی آویشن بر رویمواد بپاشید تا ظاهری زیباتر به خود بگیرد و خوشمزه تر شود.

ارزش غذایی تورتیلا سیب زمینی

• کالری: ۲۵۹ کیلو کالری
• کالری از چربی: ۱۵۹ کیلو کالری
• چربی: ۱۸ گرم
• کل شکر: ۲ گرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• چربی اشباع شده: ۶ گرم
• کلسترول: ۳۳۳ میلی گرم
• سدیم: ۴۹۵ میلی گرم
• پروتئین: ۱۴ گرم
• فیبر نامحلول: ۱ گرم
• فیبر غذایی: ۱ گرم
• مونو چربی: ۷ گرم
• اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
• امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
• چربی: ۲ گرم
• فیبر محلول: ۰ گرم
• آب: ۱۲۱ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

نوش جان…

منتظر صبحانه بعدی ما باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.