آموزش طرز تهیه تیرامیسو بادام و شیره نیشکر (رام)

0

تیرامیسو بادام و شیره نیشکر

 

مواد لازم جهت تهیه کیک:

۱و ۱/۴ فنجان بادام

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریایی

۶ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان اسپلندا

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

مواد لازم فیلینگ:

۵ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان اسپلندا

۲ و ۱/۲ فنجان پنیر ماسکارپونه

۱/۲ فنجان قهوه دم کرده غلیظ یا اسپرسو

۳ قاشق غذاخوری شیره نیشکر ( رام)

۱/۲ فنجان کاکائو فرآوری شده هلندی

طرز تهیه تیرامیسو بادام و شیره نیشکر

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ۱۰*۱۵ را با کره چرب کنید.قالب را با کاغذ مومی پوشانده و یکبار دیگر با کره چرب کنید و کناری بگذارید.

۲-در کاسه ای کوچک، بادام، پودر خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید.

۳-تخم مرغها و اسپلندا را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا روشن و سبک شوند. سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و به مخلوط بادام بیافزایید و بطور یکنواخت در قالب بریزید.

۴-یه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید و پس از پایان پخت، بگذارید تا کاملا خنک شود.

۵-برای تهیه فیلینگ، ابتدا زرده های تخم مرغ و اسپلندا را در کاسه ای ریخته و با سرعت متوسط همزن برقی، خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و با دور کم، هم بزنید تا حدی که فقط مخلوط شوند.

۶-در کاسه ای تمیز، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرند. ۱/۴ از سفیده ها را به مخلوط پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و هم بزنید.

۷-کیک را نصف کنید و هر نصفه را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر ۸ تا را دوباره نصف کنید تا در نهایت ۱۶ برش (فینگر) بدست بیاید. قهوه و عرق نیشکر (رام) را در ظرفی بریزید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک فرشته با موس میوه

۸-ته ظرفی را پودر کاکائو بریزید و فینگرها را درون مخلوط قهوه بریزید و در ظرف بگذارید. فینگر ها را خیلی خیس نکنید. سپس ۱/۴ از مخلوط پنیر ماسکارپونه را بر روی فینگرها ریزید و پودر کاکائو بپاشید.

۹-این مراحل را تا ۳ یا ۴ لایه تکرار کنید. در آخر پودر کاکائو بپاشید و یک شب در یخچال بگذارید.

ارزش غذایی تیرامیسو بادام و شیره نیشکر

کالری: ۸۴۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۷۴۶ کیلو کالری
چربی: ۸۶ گرم
کل شکر: ۲ گرم
کربوهیدرات: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۳۸ گرم
کلسترول: ۴۶۶ میلی گرم
سدیم: ۳۱۴ میلی گرم
پروتئین: ۲۳ گرم
آهن: ۴ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۳۰۸ میلی گرم
منیزیم: ۷۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۱۰ میلی گرم
فسفر: ۱۴۵ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
ویتامین E Alpha Toco: 5 میلی گرم
بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
بیوتین: ۱۴ میکروگرم
کافئین: ۱۱ میلی گرم
کولین: ۱۷۳ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
ید: ۳۶ میکروگرم
مولیبدن: ۱۲ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۲۲ میکروگرم
آب: ۷۱ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.