آموزش طرز تهیه تیرامیسو بادام و شیره نیشکر (رام)
تیرامیسو بادام و شیره نیشکر
مواد لازم جهت تهیه کیک:
۱و ۱/۴ فنجان بادام
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریایی
۶ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان اسپلندا
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم فیلینگ:
۵ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان اسپلندا
۲ و ۱/۲ فنجان پنیر ماسکارپونه
۱/۲ فنجان قهوه دم کرده غلیظ یا اسپرسو
۳ قاشق غذاخوری شیره نیشکر ( رام)
۱/۲ فنجان کاکائو فرآوری شده هلندی
طرز تهیه تیرامیسو بادام و شیره نیشکر
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ۱۰*۱۵ را با کره چرب کنید.قالب را با کاغذ مومی پوشانده و یکبار دیگر با کره چرب کنید و کناری بگذارید.
۲-در کاسه ای کوچک، بادام، پودر خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید.
۳-تخم مرغها و اسپلندا را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا روشن و سبک شوند. سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و به مخلوط بادام بیافزایید و بطور یکنواخت در قالب بریزید.
۴-یه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید و پس از پایان پخت، بگذارید تا کاملا خنک شود.
۵-برای تهیه فیلینگ، ابتدا زرده های تخم مرغ و اسپلندا را در کاسه ای ریخته و با سرعت متوسط همزن برقی، خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و با دور کم، هم بزنید تا حدی که فقط مخلوط شوند.
۶-در کاسه ای تمیز، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرند. ۱/۴ از سفیده ها را به مخلوط پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و هم بزنید.
۷-کیک را نصف کنید و هر نصفه را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر ۸ تا را دوباره نصف کنید تا در نهایت ۱۶ برش (فینگر) بدست بیاید. قهوه و عرق نیشکر (رام) را در ظرفی بریزید.
۸-ته ظرفی را پودر کاکائو بریزید و فینگرها را درون مخلوط قهوه بریزید و در ظرف بگذارید. فینگر ها را خیلی خیس نکنید. سپس ۱/۴ از مخلوط پنیر ماسکارپونه را بر روی فینگرها ریزید و پودر کاکائو بپاشید.
۹-این مراحل را تا ۳ یا ۴ لایه تکرار کنید. در آخر پودر کاکائو بپاشید و یک شب در یخچال بگذارید.
ارزش غذایی تیرامیسو بادام و شیره نیشکر
کالری: ۸۴۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۷۴۶ کیلو کالری
چربی: ۸۶ گرم
کل شکر: ۲ گرم
کربوهیدرات: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۳۸ گرم
کلسترول: ۴۶۶ میلی گرم
سدیم: ۳۱۴ میلی گرم
پروتئین: ۲۳ گرم
آهن: ۴ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۳۰۸ میلی گرم
منیزیم: ۷۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۱۰ میلی گرم
فسفر: ۱۴۵ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
ویتامین E Alpha Toco: 5 میلی گرم
بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
بیوتین: ۱۴ میکروگرم
کافئین: ۱۱ میلی گرم
کولین: ۱۷۳ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
ید: ۳۶ میکروگرم
مولیبدن: ۱۲ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۲۲ میکروگرم
آب: ۷۱ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی