آموزش طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا | غذایی برای گیاهخواری
در اینجا از لوبیای سیاه و چیتی استفاده کردیم. شما می توانید از لوبیای سفید هم استفاده کنید. لوبیاها دارای خواص زیادی هستند. آنها سبزیجاتی با مقدار زیادی از ویتامین ها و فیبر هستند و همچنین به عنوان غذاهای پروتئینی شناخته شده اند.
مواد لازم برای تهیه خوراک برنج و لوبیا
۴ قاشق چای خوری روغن زیتون
۱ پیاز متوسط، نازک برش خورده
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، قطعه قطعه شده
۳ گل سیر، ریز ریز شده
۱ قاشق چای خوری ریحان خشک
۱ قاشق چای خوری زیره سبز
۱/۲ قاشق چای خوری تخم گشنیز
۱۶ گوجه فرنگی انگوری (گوجه فرنگی های خیلی کوچک گیلاسی شکل)
۵ قاشق چای خوری سرکه سفید
۱۵ اونس لوبیای سیاه بدون نمک، شسته و خشک شده
۱۵ اونس لوبیا چیتی بدون نمک، شسته و خشک شده
۳/۴ قاشق چای خوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ فنجان برنج
طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا
روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، فلفل، سیر، ریحان، زیره، و گشنیز را اضافه کنید. برای مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند آنها را بپزید.
گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند طبخ کنید. سرکه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه آن را بجوشانید تا تبخیر شود. مخلوط را در لوبیای سیاه و چیتی، به جوش اورید، سپس در آن را بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد.
گاهی اوقات آن را هم بزنید، تا زمانی که سبزیجات بسیار لطیف و نرم شوند و مخلوط نسبتا غلیی بدست آید. سپس نمک و فلفل اضافه نمایید.
برنج را نیز طبق دستور روی بسته طبخ کنید.
مخلوط لوبیا را بر روی برنج سرو نمایید.
ارزش غذایی خوراک برنج و لوبیا
- کالری: ۳۰۰ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۴۷ کیلو کالری
- چربی: ۵ گرم
- کل شکر: ۵ گرم
- کربوهیدرات: ۵۱ گرم
- چربی اشباع شده: ۱ گرم
- سدیم: ۴۶۵ میلی گرم
- پروتئین: ۱۲ گرم
- کلسیم: ۱۱۴ میلی گرم
- منیزیم: ۸۸ میلی گرم
- پتاسیم: ۷۴۲ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۱۱ گرم
- فولات : ۸۸ میکروگرم
- مونو چربی: ۴ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- چربی امگا ۶: ۱ گرم
- چربی: ۱ گرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است