خوش طعم کردن سینه مرغ با سس لیمو و پیاز

0

چگونه سینه مرغ را با سس لیمو و پیاز خوش طعم کنیم؟

سس لیمو و پیاز، طعم خوشمزه ای به سینه مرغ می دهد. این غذای سرخ شده و خوشمزه، سریع و آسان با استفاده از نیم سینه مرغ و ادویه های ساده، یک غذای اصلی و خوشمزه است.
این مرغ را می توانید با برنج، سیب زمینی یا ماکارنی، پاستا و سالاد مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ با سس لیمو و پیاز:

نصف سینه مرغ (بدون پوست و بدون پوست)
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱/۲ فنجان عصاره مرغ
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
اختیاری: پودر سیر

مواد لازم برای سس:

۶ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذا خوری پیاز تازه ریز خرد شده
آب نصف لیمو و پوست لیموی رنده شده (حدود ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و ۱ قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده)
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
فلفل دلمه ای تازه

طرز تهیه سینه مرغ با سس لیمو و پیاز:

به سینه مرغ، نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید.
در یک ماهیتابه بزرگ، کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط، گرم کنید. مرغ را درون آن گذاشته و روی گرمای متوسط طبخ کنید، تا زمانی که هر دو طرف مرغ سرخ شود.
عصاره مرغ را به مرغ اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم، به آرامی تا بپزد.

در همین حال، ۶ قاشق غذاخوری کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید؛ پیازها، آب لیمو ، پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید، ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و یک تکه فلفل خرد شده ریخته و اجازه دهید تا کمی بپزد.
سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.

مطالب مرتبط
دستور غذایی تخم مرغ طعم دار

نوش جان

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.