طرز تهیه بلال کبابی با شیر
بلال از خوشطعم ترین خوراکی هاست و به همین دلیل به هر روشی که تهیه شود باب میل بسیاری از انسانها خواهد بود. اما برخی روش ها هستند که این خوراکیِ خوشطعم را خوشطعمتر می کنند. در این نوشتار به طرز تهیه بلال کبابی می پردازیم و خواهیم گفت که چه کارهایی انجام دهید تا بلالی خوشطعم تهیه کنید.
بلال کبابی
زمان تهیه:
۳۰ دقیقه
مناسب برای:
۸ تا ۱۰ نفر
مواد لازم:
- ۱۰ عدد بلال
- یک فنجان شیر (اختیاری)
- نصف فنجان کره بدون نمک
- نمک
طرز تهیه:
مرحله اول: منقل را آماده کنید. مطمئن شوید که حرارت منقل به حد متوسط رسیده و آمادهی طبخ است.
مرحله دوم: یک قابلمه را تا نصفه پرِ آب کنید و اجازه دهید تا آب بجوشد.
مرحله سوم: میتوانید کمی شیر به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: بلالها را در آب انداخته و اجازه دهید ۳ دقیقه بمانند.
مرحله پنجم: پس از سه دقیقه آنها را درآورده و روی یک سینی قرار دهید.
مرحله ششم: به هر بلال مقدار خیلی کمی کره بمالید و آن را روی منقل بگذارید.
مرحله هفتم: پس از نارنجی یا قهوهای شدن هر یک از بلالها آنها را بیرون آورده و به همراه نمک و کره نوش جان کنید.
اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است