طرز تهیه سالاد انار با مرکبات مناسب برای شب یلدا

0

طرز تهیه سالاد انار: طرز تهیه سالاد انار با مرکبات مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه سالاد انار: میوه ها را می توانید یک روز جلوتر از سرو کردن، پوست گرفته و در یخچال نگهداری کنید. پس از آماده کردن سالاد، می توانید آنرا فقط تا ۸ ساعت در یخچال نگهداری کنید و باید زود مصرف کنید.

سالاد انار

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه سالاد انار با مرکبات:

به میزان کافی و لازم، بسته به تعداد افراد خانواده و میزان مصرفی؛ از مرکبات زیر تهیه کنید:
پرتقال خونی
• پرتقال
• نارنگی
• گریپ فوروت صورتی، قرمز و سفید
• لیمو شیرین
• ترنج یا برگاموت
• کامکوات
• نارنج
*** استفاده از هر نوع مرکباتی که مد نظر شماست، در تهیه ی این سالاد بلامانع می باشد.

۲ گریپ فروت، به صورت پر پر شده برای تزئئین اطراف سالاد (کاملا اختیاری و بسته به سلیقه تان)
۱ فنجان دانه انار (از ۱ انار بزرگ)
توت فرنگی برای تزئین و چاشنی بهتر (اختیاری)

طرز تهیه طرز تهیه سالاد انار با مرکبات:

تمام مرکبات تهیه شده را پوست بگیرید و پر پر کنید (لایه های آن را از هم جدا کنید).
می توانید آنها را به دو نیمه تقسیم کرده و فقط غشای خارجی آن را با چاقو، خراش دهید تا آب میوه ها بتواند کمی از این شیار خارج شود.
تمام تکه های مرکبات را درون کاسه ای مخلوط کرده و اجازه دهید تا کمی آب بیندازد.
محتوای کاسه را درون یک ظرف پهن ریخته و اطراف آن را با گریپ فوروت تزئین کنید.
دانه های انار را روی آنها بپاشید و با توت فرنگی تزئین کنید.

نوش جان

آرزو داریم در کنار مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها شب یلدای شادی داشته باشید.

شاید علاقه مند باشید بخوانید:

مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد مرغ تايلندى

آموزش ساخت سبد تزئینی هندوانه برای شب یلدا+ویدئو

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

تهیه شده توسط: فرزانه پاشایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.