طرز تهیه سالاد ذرت، گوجه فرنگی و آووکادو با مرغ

0

سالاد : اکثر ما به دنبال شام هایی هستیم که نه تنها سبک و کم کالری باشد بلکه سیر کننده و خوشمزه هم باشد. در این مقاله از وردنگار طرز تهیه سالاد ذرت، گوجه فرنگی و آووکادو با مرغ را برایتان تهیه کرده ایم که می تواند گزینه خوبی برای انواع سلیقه ها باشد. ضمن اینکه این شام خوشمزه را می توانید در طی چند دقیقه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ: ذرت، گوجه فرنگی و آووکادو با مرغ

۱ فنجان ذرت پخته شده

۱ گوجه فرنگی متوسط خرد شده

۱/۴ آووکادو، خرد شده

۲ قاشق سوپ خوری سرکه سفید

۱ قاشق چای خوری روغن زیتون

۱/۲ قاشق چای خوری ریحان خشک

سینه مرغ پخته شده و و ریش ریش شده

نمک و فلفل به میزان لازم

طریقه درست کردن سالاد ذرت، گوجه فرنگی و آووکادو با مرغ

۱ فنجان ذرت پخته شده ، ۱ گوجه فرنگی متوسط خرد شده و ۱/۴ آووکادو، خرد شده را با هم مخلوط کرده و ۲ قاشق سوپ خوری سرکه سفید و روغن زیتون ها را به آن اضافه کنید.

ریحان خشک را نیز اضافه کرده و تمام مواد را خوب مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را به مرغ پخته شده و ریش ریش شده، اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.

می توانید در تهیه این سالاد، از آبلیمو یا هر نوع سسی که دوست دارید نیز استفاده کنید.

ارزش غذایی سالاد مرغ: ذرت، گوجه فرنگی و آووکادو با مرغ

  • کالری: ۳۶۲ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۴۷ کیلوکالری
  • چربی: ۱۶ گرم
  • کل شکر: ۱۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • سدیم: ۹۸۱ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۵ گرم
  • فیبر نامحلول: ۵ گرم
  • آهن: ۴ میلی گرم
  • روی: ۲ میلی گرم
  • کلسیم: ۷۱ میلی گرم
  • منیزیم: ۷۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۱۵۲ میلی گرم
  • فسفر: ۲۷۶ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۴ میلی گرم
  • آلفا کاروتن: ۱۳۶ میکروگرم
  • خاکستر: ۴ گرم
  • آسپارتات: ۱ گرم
  • بتا کاروتن: ۵۵۸ میکروگرم
  • بیوتین: ۲ میکروگرم
  • بور: ۶۳۹ میکروگرم
  • کلرید: ۳ میلی گرم
  • کولین: ۱۸ میلی گرم
  • کروم: ۱ میکروگرم
  • فیبر غذایی: ۱۳ گرم
  • تبادل: ۳ عدد
  • فولاد: ۱۱۴ میکروگرم
  • فروکتوز: ۱ گرم
  • گلوکز: ۱ گرم
  • گلوتامات: ۱ گرم
  • وزن گرم: ۴۳۷ گرم
  • ید: ۱ میکروگرم
  • کیلوگوئه: ۱۵۱۵ کیلوگرم
  • لوسین: ۱ گرم
  • لینولئیک: ۲ گرم
  • لوتئین زاکسنتین: ۱۳۳۷ میکروگرم
  • مولیبدن: ۶ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۲ گرم
  • چربی مونو: ۹ گرم
  • پالمتیک: ۲ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۲ میلی گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • سلنیوم: ۲ میکروگرم
  • ساکارز: ۳ گرم
  • آب: ۳۵۳ گرم
مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد مرغ تايلندى

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.