طرز تهیه کوکی لیمویی

مواد لازم: 1 فنجان کره بدون نمک 2 فنجان شکر قنادی 1 قاشق غذاخوری لیموی خرد شده 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه 1 عدد زرده تخم مرغ 2 فنجان آرد کامل یک چهارم فنجان نشاسته ذرت نصف قاق چای خوری نمک

0

کوکی لیمویی یک میان‌وعده‌ی بسیار خوش‌طعم بوده که در زمانی بسیار کوتاه تهیه می‌شود. در ادامه می‌خواهم به مراحل آسان تهیه‌ی کوکی لیمویی بپردازم تا از این پس زمان‌هایی که فرصت دارید از این کوکی‌های خوش‌مزه برای خود درست کنید و لذت‌اش را ببرید.

کوکی لیمویی

مواد لازم:

  • ۱ فنجان کره بدون نمک
  • ۲ فنجان شکر قنادی
  • ۱ قاشق غذاخوری لیموی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲ فنجان آرد کامل
  • یک چهارم فنجان نشاسته ذرت
  • نصف قاق چای خوری نمک

طرز تهیه کوکی لیمویی

مرحله اول:

کره، لیموی خرد شده و یک و نیم فنجان شکر را در مخلوط کن ریخته و به هم بزنید. ابتدا سرعت را روی کم گذاشته و پس از آن برای حدود دو دقیقه سرعت را متوسط کنید تا مواد رنگی روشن و به خود بگیرند و همچنین رقیق شوند. سپس آبلیمو و زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و به هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم:

دوباره سرعت را کم کرده و در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید و باز به هم بزنید تا همه‌ی مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله سوم:

خمیر به دست آمده را روی یک ورق ریخته و سعی کنید آن را با استفاده از دست‌تان به یک استوانه شکل دهید. اگر استوانه شکل خوبی نگرفت خیلی نگران نباشید. پس از این برای سفت شدن آن را در یخچال گذاشته و ۲ ساعت صبر کنید.

مرحله چهارم:

سپس خمیر را قطعه قطعه کرده و در دمای فر ۳۵۰ درجه قرار دهید. ۱۲ تا ۱۷ دقیقه صبر کنید تا رنگ کوکی ها طلایی شود (دقت کنید که این رنگ باید طلایی باشد و نه قهوه‌‌ای!).

مرحله پنجم:

مطالب مرتبط
کوکی های نارگیلی رویایی

اجازه دهید کوکی‌ها در یک ظرف در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند. پس از آن می توانید با ریختن مقداری شکر و آرد بر روی کوکی‌ها، آن‌ها را نوش جان کنید.

نوش جان…

منبع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.