طرز تهیه کیک لامینگتون

0

طرز تهیه کیک لامینگتون

کیک لامینگتون : در اینجا می خواهیم طرز تهیه کیک لامینگتون را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم کیک برای تهیه کیک لامینگتون

  • تخم مرغ  ۶ عدد
  • پودر شکر ۱۵۰ گرم
  • آرد ۱۲۵گرم
  • آرد ذرت ۵۰گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی برای تهیه کیک لامینگتون

  • مارمالاد یا مربا به میزان لازم

مواد لازم سس شکلاتی برای کاور کیک

  • شکر ۵۰۰گرم
  • پودر کاکائو ۴۰ گرم
  • کره ۱۵ گرم
  • شیر ۱۶۰ گرم
  • نسکافه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (بدلخواه )
  • پودر نارگیل حدودا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک لامینگتون

۱- سس شکلاتی رو برای کاور کیک آماده کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
۲- فر را روی دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید.
۳- کف سینی ۳۰ *۴۰ را کاغذ روغنی بگذارید.
۴- مواد خشک به غیر از پودر شکر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
۵- تخم مرغها رو در ظرف مناسب بریزید و باهمزن برقی بزنید بمدت یک الی دو دقیقه سپس کم کم پودر شکر را اضافه کنید، هم زدن را حدود ۷ الی ۸ دقیقه ادامه دهید تا کاملا روشن شده و پف کند.
۶- مخلوط مواد خشک را روی مواد تخم مرغی الک کنید در سه مرحله و با لیسک به آرامی و به حالت دورانی مخلوط نمایید.
۷- مایه کیک را درون سینی بریزید و داخل فر گرم شده بگذارید به مدت حداقل ۲۰ تا ۲۵ دقیقه و یا تا زمانیکه تستر تمیز باشه.
۸- پس از پخت کامل کیک آنرا از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. (البته روی پایه سیمی) سپس از وسط آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید.
۹- روی یک لایه مربا بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار دهید.
۱۰- در این مرحله می توانید سس شکلاتی را بطور کامل روی کیک بریزید و یا روی کیک برشهای منظم بزنید.
۱۱- برش ها را داخل سس شکلاتی بزنید تا تمام سطح آن آغشته به سس شود.
۱۲- در نهایت برش های آغشته به سس را در پودر نارگیل بغلطانید و بدلخواه تزیین کنید.
۱۳- کیک را بمدت حداقل دوتا سه ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. (کیک هرچه بیشتر تو یخچال استراحت کنه خوشمزه تر میشه) سپس با یک اسکوپ بستنی و یا نوشیدنی گرم میل کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک شکلاتی تیره

طرز تهیه سس شکلاتی

همه موادبه غیر از پودر نارگیل را باهم در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودر شکر کاملا حل شده و مواد صاف و یکدست شوند. ( لازم نیست زیاد روی حرارت بمونه)

نوش جان…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.