فوق العاده ترین رسپی برای کوکی شکری

0

فوق العاده ترین رسپی برای کوکی شکری

کوکی شکری یکی از انواع کوکی های مورد علاقه من هستند که آن ها را با هیچ چیز در دنیا عوض نمی کنم.

حقیقتا آن ها یکی از بهترین و کامل ترین کوکی هایی هستند که من تا کنون درست کرده ام.

از آنجا که، کوکی های شکری هرگز به فصل خاصی تعلق ندارند همواره می توانید آن ها را تهیه کرده و از طعم بی نظیرشان لذت ببرید.

خوردن این کوکی های شکری که دانه های شکر آنها کاملا زیر زبانتان حس می شوند بعد از یک وعده غذایی مفصل می تواند واقعا دلچسب باشد.

وقتی که این کوکی را در دهانتان بگذارید باید آن را خوب بجوید تا دانه های شکر روی آن یا داخل آن را خوب احساس کنید.

طعم آن حقیقتا بهشتی است. قطعا بعد از یکبار پختن آن، دیگر هرگز دستورالعمل این کوکی را فراموش نخواهید کرد و به یکی از دستورالعمل های مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد.

مواد تشکیل دهنده کوکی شکری

  • ۱ فنجان کره، یا دو قالب کره آب شده
  • یک دوم فنجان قند دانه درشت
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • دو و یک چهارم فنجان آرد
  • یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک چهارم فنجان قند دانه درشت برای روی کوکی ها

طرز تهیه کوکی شکری

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.

در قالب های مخصوص کوکی، کاغذ روغنی بگذارید و یا آنها را چرب نمایید.

کره را با شکر دانه درشت مخلوط کنید تا زمانی که کاملا نرم و یک دست شود که حدود ۳ دقیقه طول می کشد.

تخم مرغ را به مخلوط تان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب خوبی داشته باشید.

مطالب مرتبط
هنر آشپزی در رستوران شهرزاد اصفهان

آرد، بکینگ پودر، نمک و وانیل را  خوب مخلوط کنید.

یک قاشق از خمیر کوکی را بردارید و مثل یک توپ درست کنید.

 قبل از پخت، شکر دانه درشت را در یک ظرف بریزید و خمیرهای کوکی را در داخل آن خوب بچرخانید.

توپ های خمیری را با فاصله حدود ۱/۱ تا ۲ اینچ در قالب بچینید.

به آرامی روی هر کوکی را فشار دهید و انها را برای  ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

نوش جان…

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.