آموزش طرز تهیه خوراک ماهی کاد با لعاب گوجه فرنگی

خوراک ماهی کاد

0

مواد لازم برای تهیه خوراک ماهی کاد با لعاب گوجه فرنگی

۳ قاشق چای خوری روغن زیتون

۲ پر سیر خرد شده

تعدادی انگور یا گوجه فرنگی گیلاسی (گوجه فرنگی کوچک)

۱/۴ فنجان آب

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ فنجان سرکه بلسان

۱ قاشق غذاخوری شکر

۴ تکه ماهی اسکار یا فیله ماهی کاد (۴ اونس هر کدام)

طرز تهیه خوراک ماهی کاد با لعاب گوجه فرنگی

حرارت فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید.

یک قاشق چای خوری روغن را در یک کاسه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل اضافه کنید.

به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد و گاهی اوقات آن را هم بزنید تا گوجه فرنگی نرم و له شود. سرکه بلسان و شکر را اضافه کنید و آن را برای ۴ دقیقه یا تا زمانیکه سرکه تقریبا به طور کامل تبخیر شود طبخ کنید.

۳ تمام ظرف را با ۲ قاشق چای خوری روغن باقیمانده چرب کنید. کباب پز کوره ای بزرگ با ماهیتابه پخت و پز را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. ماهی را در تابه قرار دهید و ۲ دقیقه در هر طرف بچرخانید. تابه را در اجاق قرار داده و برای ۳ دقیقه بگذارید بپزد یا تا زمانی که به راحتی یک چنگال درون ماهی فرو رود.

ماهی را با گوجه فرنگی لعاب شده در قسمت قبل سرو نمایید.

ارزش غذایی خوراک ماهی کاد با لعاب گوجه فرنگی

  • کالری: ۱۶۵ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۳۸ کیلو کالری
  • چربی: ۴ گرم
  • کل قندهای: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • کلسترول: ۴۹ میلی گرم
  • سدیم ۳۶۰ میلی گرم
  • پروتئین: ۲۱ گرم
  • کلسیم: ۳۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۴۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۶۹ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • فولات : ۱۹ میکروگرم
  • مونو چربی: ۳ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب  امگا ۶: ۰ گرم
  • چربی: ۱ گرم
مطالب مرتبط
طرز تهیه سوپ سبزیجات خانگی، آسان و پر از ویتامین

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.