چگونه مرغ انگشتی زعفرانی در فر درست کنیم؟

0

مواد لازم مرغ انگشتی زعفرانی :

۱/۳ فنجان سس سالاد زعفرانی

۱/۲ فنجان نان گندم خرد شده

۱/۴ فنجان تخم کتان

۱ پوند مرغ بدون استخوان و پوست گرفته

طرز تهیه مرغ انگشتی زعفرانی :

۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف بزرگی را با روغن چرب کنید.

۲- در کاسه ای سس سالاد را بریزد. در کاسه ای دیگر خرده های نان و تخم کتان را مخلوط کنید. مرغ را در سس سالاد بغلطانید و مخلوط نان را روی آن بریزید. سپس در ظرف مورد نظر گاشته و روی مواد را با روغن اسپری کنید.

۳- به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید تا مرغ تغییر رنگ دهد و عصاره اش خارج شود.سپس سرو کنید.

ارزش غذایی مرغ انگشتی زعفرانی

کالری: ۲۳۷ کیلو کالری
کالری از چربی: ۸۷ کیلو کالری
چربی: ۱۰ گرم
کل شکر: ۱ گرم
کربوهیدرات: ۷ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۷۱ میلی گرم
سدیم: ۳۱۱ میلی گرم
پروتئین: ۲۹ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
امگا ۶: ۱ گرم
چربی: ۳ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۱۰۰ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

مطالب مرتبط
چگونه سوپ گوجه فرنگی زمستانی درست کنیم؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.