طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

0

پاستای سبزیجات : طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

در این مقاله از وردنگار می خواهیم به آموزش تهیه سالاد پاستای سبزیجات بپردازیم که می توانید به راحتی در زمان کمی حدودا ۲۵ دقیقه آن را تهیه کنید. امیدوارم از این دستور غذایی نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

۱/۲ کیلو گرم کدو سبز کوچک، نصف شده است
۱/۲ کیلو گرم بادمجان ، حلقه حلقه برش خورده (بهتر است ضخامت حلقه ها متوسط باشد)
۱/۲ لیوان پیاز قرمز، ساتوری شده
۱/۲ بسته پاستا یا ماکارانی شکلی (حدود نیم کیلوگرم)
۱ قاشق غذاخوری ریحان
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده یا ۲ قاشق غذا خوری پودر گوجه فرنگی خشک شده
۳ قاشق غذاخوری دانه کاج بو داده شده یا مقداری لوبیای پخته شده

نمک و فلفل و روغن به اندازه لازم

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

در مرحله اول باید کدو سبز، بادمجان و پیاز را کباب یا سرخ کنید. برای این کار هم می توانید از سینی فر استفاده کرده و این مواد را درون سینی چیده و اسپری روغن بر روی آنها بپاشید. مراقب باشید زیاد از روغن استفاده نکنید. چون می خواهیم حالت کبابی داشته باشد. قرار دادن مواد به مدت ۶ دقیقه در فر کافی است تنها می خواهیم کمی قهوه ای رنگ شده و نرم شوند.

همچنین می توانید آنها را درون سیخ فرو کرده و بر روی آتش کباب کنید یا در صورت اینکه سرخ شده بیشتر دوست دارید، تمام مواد را درون روغن زیتون در ماهیتابه سرخ کنید.

مواد حاضر شده را بر روی یک تخته قرار دهید و در اندازه های مورد نظر، خردتر کنید. حالت نگینی شکل بهتری به این سالاد پاستا می دهد.
پاستا را بر اساس دستورالعمل پخته و آبکشی کنید و درون کاسه ای مناسب بریزید. گوجه فرنگی, ریحان و مواد کبابی شده را اضافه کرده و نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و در نهایت دانه های کاج یا لوبیاهای پخته شده را بر روی آن بریزید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک سیب برای صبحانه یا عصرانه

استفاده از دانه های کاج یا لوبیای پخته شده در این سالاد، کاملا اختیاری است. همچنین می توانید از خیار شور خرد شده نیز در صورت تمایل، استفاده کنید.

این سالاد را هم می توان بدون سس مصرف کرد و یا با هر سسی که دوست دارید، سرو کنید.

ارزش غذایی سالاد پاستای سبزیجات کبابی

• کالری: ۳۰۷ کیلوکالری
• کالری از چربی: ۱۱۹ کیلو کالری
• چربی: ۱۳ گرم
• شکر: ۵ گرم
• کربوهیدرات: ۳۸ گرم
• چربی اشباع شده: ۳ گرم
• کلسترول: ۷ میلی گرم
• سدیم: ۱۶۸ میلی گرم
• پروتئین: ۱۱ گرم
• فیبر نامحلول: ۱ گرم
• آهن: ۳ میلی گرم
• کلسیم: ۱۷۷ میلی گرم
• منیزیم: ۵۷ میلی گرم
• پتاسیم: ۴۰۵ میلی گرم
• ویتامین سی: ۱۲ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۴ گرم
• اسید چرب امگا ۶: ۲ گرم
• چربی: ۲ گرم
• فیبر محلول: ۱ گرم
• نشاسته: ۲۴ گرم
• آب: ۱۰۹ گرم

نوش جان…

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.