تحقیقات نشان می دهد که خوردن پاستا باعث افزایش وزن نمی شود

0

مطالعات نشان میدهد که کربوهیدرات ها باعث چاقی می شوند اما پاستا جزو این دسته از کربوهیدرات ها محسوب نمی شود.

پاستا و کاهش وزن

کربو هیدرات ها به واسطه شاخص گلیسمی خود جذب خون می شوند. شاخص گلیسمی یک رتبه بندی نسبی کربوهیدرات ها در غذاها می باشد که بر اساس آن میزان قند خون را تحت تاثیر قرار می دهند. ماکارونی دارای شاخص گلیسمی بسیار پایین است. به این ترتیب به راحتی جذب جریان خون نمی شود و میزان قند خون را خیلی افزایش نمی دهد.

کربوهیدرات باعث کاهش وزن می شود

محققان بیمارستان سنت مایکل، از نتایج ۳۰ آزمایش کنترل شده استفاده کردند. این نتایج نزدیک به ۲۵۰۰ را مورد بررسی قرار داد که به جای مصرف کربوهیدرات های دیگر که دارای گلیسمی پایینی بودند، از ماکارونی استفاده کردند. آنها بطور متوسط حدود ۲/۱ فنجان پاستای پخته را در هفته، به عنوان کربوهیدرات مصرف کردند.

دکتر جان سیون پیپر، نویسنده این مقاله معتقد است که ماکارونی باعث افزایش وزن و ازدیاد چربی نمی شود. بنابراین جای نگرانی نیست که پاستا بخشی از یک رژیم سالم غذایی و کم جیوه است. نتایج نشان داد که شرکت کنندگان در این تحقیق حدود ۱ کیلوگرم وزن را در مدت زمان ۱۲ هفته ، از دست دادند.

طبق گفته موسسه ملی بهداشت، مصرف بیش از حد کربوهیدرات، چاقی و دیابت را افزایش می دهد. بیش از ۱/۳ بزرگسالان چاق هستند و حدود ۳/۳۰ میلیون نفر مبتلا به دیابت می باشند و این تعداد در حال افزایش می باشد. بهترین راه پیشگیری از این بیماری ها در دوران شیردهی، داشتن یک رژیم غذایی کم گلسیمی است.

غذاهایی که شاخص گلیسمی پایینی دارند عبارتند از:

  • ماکارونی
  • بلغور جو دو سر
  • ذرت
  • سیب زمینی شیرین
  • لوبیا
  • عدس
  • حبوبات

با توجه به شواهد موجود اکنون می توانیم با اطمینان بگوییم که پاستا اثرات نامطلوبی بر افزایش وزن بدن ندارد و مصرف آن بعنوان بخشی از الگوی غذایی سالم، شناخته شده است.

مطالب مرتبط
لیچی چیست؟ ارزش غذایی و مزایای سلامتی آن

اختصاصی وردنگار – کپی برداری با لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.