چای گل راعی را اینگونه درست کنید! بررسی خواص آن

0

از بهترین دمنوش ها می توان به چای گل راعی اشاره کرد که نه تنها خستگی را از تن بیرون می کند بلکه دارای فواید زیادی می باشد. گل راعی به گیاه افسانه ای نیز شهرت دارد. در این مقاله می خواهیم به بررسی نحوه دم کردن چای گل راعی و خواص آن بپردازیم.

این گیاه در ایران به  نام های دیگری مثل هوفاریقون، علف چای، هزار چشم و شهناز هم معروف است. معمولا عصاره این گیاه را در کپسول های مکمل تقویتی بخصوص برای خانم ها تجویز می‌کنند. چای گل راعی که به راحتی با قراردادن چند برگ گیاه در یک لیوان آب جوش قابل تهیه است خواص بیشماری دارد. این گیاه انواع متفاوتی دارد که بعضی از آن در نواحی کردستان و کوه های البرز می روید.

مراقبت از پوست

بسیاری از مطالعات نشان داده است که گل راعی خاصیت ضدالتهابی دارد. به همین دلیل معمولا آن را در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی به کار می برند. از خواص این گیاه برای پوست، نرمی و یک نواخت کردن پوست، از بین بردن لک ها و و خوش آب و رنگ گردن آن است.

بیماری های تنفسی

خاصیت ضد التهابی و آرام بخش گل راعی فقط محدود به پوست نمی شود. این چای برای گلو درد و باز کردن سینوس ها و عفونت های ناشی از سرماخوردگی تاثیر خوبی بر دستگاه تنفسی دارد.

خواب آور

چای گل راعی برای کسانی که از بی خوابی و کم خوابی های عصبی رنج می برند بسیار مناسب است. خاصیت آرامش بخش این گیاه باعث می شود تا شب را به راحتی بخوابید و  کیفیت خواب‌تان را بهبود دهید.

سندروم عادت ماهیانه

خیلی از خانم ها چند روز قبل از شروع عادت ماهیانه نشانه‌هایی مثل بدخلقی، بی حوصلگی، تحریک پذیری و افسردگی دارند. روزی یک فنجان چای گل راعی در این دوران نشانه های ناخوشایند را از بین برده و حال روحی  را خوب می کند.

مطالب مرتبط
رژیم غذایی دانمارکی | فواید + برنامه غذایی هفتگی

تقویت سیستم ایمنی

علت این که عصاره این گیاه معمولا در کپسول های مکمل دارویی افراد بالای ۵۰ سال استفاده می شود به دلیل خاصیت تقویت سیستم ایمنی است. چرا که این گیاه مقاومت بدن را افزایش می دهد و مانع از ابتلا فرد به بسیاری از بیماری‌ها می شود. حتی در جوان تر استفاده از این گیاه مقاومت بدن را بالا می برد و شخص کمتر در معرض ابتلا به انواع بیماری ها قرار می گیرد.

رفع استرس و اضطراب

هر کسی به دنبال آرامش است بهتر است چای گل راعی را حتما امتحان کند.

طرز تهیه چای گل راعی

برای درست کردن چای پرفایده گل راعی هم از برگ های تازه و هم از برگ های خشک شده گیاه می توانید استفاده کنید.

× ۲ فنجان آب را بجوشانید.

× ۳ قاشق چای‌خوری از گل های گیاه را به آب اضافه کنید.

×۴ دقیقه صبر کنید.

× آب را به هم بزنید تا عصاره گل ها کاملا با آب مخلوط شود. می توانید برگ‌ها را جدا کنید.

× حالا با اضافه کردن یک قاشق چای‌خوری عسل آن را نوش جان کنید.

عوارض جانبی

مثل همیشه زنان در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از این گیاه استفاده نکنند.

از عوارض جانبی گل راعی حساسیت به نور است. به همین دلیل اگر با نوشیدن این چای احساس کردید نور خورشید چشمان شما را به شدت می زند مصرف گیاه را قطع کنید.

افرادی  هم که تحت تاثیر داروهای بیهوشی بوده اند بهتر است به دلیل عوارض خواب آوراین گیاه تا دو هفته بعد از جراحی از این گیاه استفاده نکنند تا باعث تداخل دارویی با ماده بیهوشی مانده در بدن نشود.

در صورتی که بیماری خاصی دارید و تحت درمان هستید به منظور جلوگیری از تداخل دارویی پیش از استفاده از این چای حتما با پزشک خود مشورت کنید.

مطالب مرتبط
کمبود ویتامین D با تجمع چربی شکم و چاقی مرتبط است

نت نوشت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.