آموزش چیز کیک سیب زمینی شیرین و زنجبیل

0

مواد لازم برای تهیه چیز کیک سیب زمینی شیرین و زنجبیل

۲ عدد سیب زمینی شیرین، پوست گرفته و خرد شده

۱ فنجان برگه زردآلو

۱۵ عدد کوکی زنجبیلی

۳/۴ فنجان غلات فیبردار

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده

۸ اونس پنیر خامه ای

۸ اونس پنیر نوفچاتل نرم شده

۱ فنجان ماست ساده

۳ عدد سفیده تخم مرغ

۲/۳ فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری آرد گندم

۲ قاشق چایخوری پودر کدو حلوایی

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

مقداری نمک

۳ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

طرز تهیه چیز کیک سیب زمینی شیرین و زنجبیل

۱-فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با روغن چرب کنید.

۲-در تابه ای، سیب زمینی ها را در آب سرد و با حرارت زیاد، بجوشانید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند و نرم شوند و کناری بگذارید.همزمان، ۱ فنجان آب را در ظرفی بجوشانید، از روی حرارت بردارید و روی زردآلوها  بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه در آب بماند سپس آب ظرف را خالی کنید.

۳-غلات و کوکی ها را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید، سپس کره را اضافه کنید. این مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید. پس از پخت، قالب را روی پایه فلزی بگذارید تا خنک شود. در ضمن، فر را به ۳۲۵ درجه فارنهایت کاهش دهید.

۴-سیب زمینی های سرد شده را به همراه پنیر  در همزن برقی بریزید و ۱تا ۲ دقیقه با سرعت زیاد هم بزنید تا نرم شوند. ماست، سفیده های تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کدو حلوایی، اسانس وانیل و نمک را خوب مخلوط کنید. زرد آلو ها را در قالبی که از فر درآورده بودید بگذارید و مخلوط پنیر و سیب زمینی را هم زرد آلو ها بریزید.

مطالب مرتبط
کیک رنگارنگ ترکیبی از کیک لیمویی ، شکلاتی ، وانیلی

قالب را به مدت ۴۲ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا چیز کیک آماده شود. فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا چیز کیک سرد شده و به دمای محیط برسد. روی چیز کیک را با پلاستیک بپوشانید و ۳ ساعت بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس رویش را پودر زنجبیل پاشیده و سرو کنید.

ارزش غذایی چیز کیک سیب زمینی شیرین و زنجبیل

  • کالری: ۱۶۴ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۵۰ کیلو کالری
  • چربی: ۶ گرم
  • مجموع شکر: ۱۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۵ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۱۳ میلی گرم
  • سدیم: ۲۶۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۶ گرم
  • فیبر نامحلول: ۰ گرم
  • کلسیم: ۱۱۷ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۱۶ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • مونو چربی: ۲ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب امگا ۶ : ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • نشاسته: ۱ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • آب: ۳۹ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.