آموزش طرز تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو

0

کلوچه با طعم سیب و لیمو طعم بسیار خوشمزه ای دارد و می تواند یک عصرانه خوش طعمی برای بچه های پای برنامه کودک شان باشد. در ادامه به آموزش این کلوچه با طعم سیب و لیمو می پردازیم. با ما باشید.

موادی که برای تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو مورد نیاز است:

½ آب لیمو

۱ عدد سیب کوچک

۱۲ قاشق غذاخوری چاشنی دلخواه یا ترشی ( سیب، گوجه فرنگی یا فلفل چیلی)

۱ ظرف سبزی شاهی

مواد لازم برای کلوچه :

۲۲۵ گرم آرد

۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه

۵۰ گرم کره که به تکه های کوچکی تقسیم شده

۸۵ گرم پنیر چدار رنده شده

۶ شاخه کوچک آویشن

۱۵۰ میلی لیتر شیر بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری

۱ عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو :

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی پخت را آرد پاشی کنید. آرد  را به همراه پودر خمیر مایه و کمی نمک درون کاسه ای بزرگ بریزید. کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان خود آنها را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآیند. پنیر و برگ  های آویشن را اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس شیر  را اضافه کنید. از یک چنگال برای مخلوط کردن خمیر استفاده کنید.

خمیر را بر روی سطح کار پهن کنید و به ضخامت حدود ۱.۵ سانتی متر ضخامت ،خمیر را باز کنید  و با یک قالب کوکی، به قطر ۵ سانتیمتر، ۱۲ عدد کلوچه را قالب بزنید. ۱ قاشق غذاخوری شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. و  با قلم مو بر روی کوچه ها بمالید. به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا به رنگ قهوه ای دربیایند، سپس  از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شوند.

مطالب مرتبط
طرز تهیه و دستورالعمل پخت دسر توت فرنگی

قبل از سرو کردن، آب لیمو را در یک کاسه ای بریزید و  سیب را  نصف کرده، هسته آن را خارج کنید و به تکه های هلالی نازکی برش بدهید. سیب را  درون آب لیمو بگذارید. کلوچه ها را نصف کرده و در هر نیمه از کلوچه ها چند تکه سیب، ۱ قاشق غذاخوری از چاشنی یا ترشی دلخواه و چند برگ شاهی بگذارید.

ارزش غذایی کلوچه با طعم سیب و لیمو

کیلو کالری: ۱۵۰
چربی: ۷ گرم
اشباع شده: ۴ گرم
کربوهیدرات ها: ۱۷ گرم
قندها: ۳ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۴ گرم
نمک: ۰.۶ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با لینک دهی مستقیم مجاز است


بیشتر بدانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.