آموزش طرز تهیه کوکوی خرچنگ

0

کوکوی خرچنگ : با وردنگار همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی خرچنگ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم کوکوی خرچنگ :

۴۰۰ گرم سیب زمینی تمییز (با پوست)

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۴ گل رازیانه، ریز خرد شده

۱ عدد فلفل قرمز چیلی، بدون دانه و ریز خرد شده

۱ عدد سیر له شده

۴ عدد پیازچه خرد شده

مقداری رازیانه آبی ( اختیاری)

۲۰۰ گرم گوشت خرچنگ، ترکیبی از سفید و قهوه ای

سبزیجات خرد شده ( شوید، جعفری و ترخون)، و مقداری برای سرو کردن

۱ قاشق غذاخوری کاپرز

مقداری فلفل هندی

۱ عدد لیمو ( نصف لیموی آب گرفته و نصف هم برای سرو)

۱ قاشق غذاخوری سس مایونز و مقداری برای سرو

مقداری آرد

مقداری سبزی شاهی

طرز تهیه کوکوی خرچنگ :

سیب زمینی ها را در یک تابه گذاشته و روی آنها، آب بریزید. ۱ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. بگذارید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به اندازه کافی  نرم شوند، بجوشند و سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شوند.

۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه ریخته و حرارت دهید و دانه های رازیانه، رازیانه،  فلفل چیلی و سیر را به همراه پیازچه اضافه کنید و ۳-۵ دقیقه  بگذارید به آرامی بپزد تا عطر این مواد خارج شود ولی دقت کنید که تغییر رنگ ندهند. در آخرین لحظه، رازیانه آبی را اضافه کنید.

در یک کاسه، سیب زمینی را خرد کنید، سپس با گوشت خرچنگ، سبزیجات، مخلوط پیازچه، فلفل هندی، آب لیمو و مایونز مخلوط کنید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه خنک شوند.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه ساندویچ بیکن و سالاد تخم مرغ

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کمی روغن در کف دست خود بریزید و از مخلوط برداشته و در دست فرم دهید و در آرد بغلطانید. دقت کنید  زیرا آنها کاملا ترد و چسبناک هستند – یک روش خوب برای انجام این کار استفاده از یک سینی است که با کاغذ مومی پوشانده شده باشد.

اگر زمان کافی  داشته باشید،  میتوانید قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. روغن باقی مانده را در یک ماهی تابه بریزید و به مدت ۲-۳ دقیقه کوکو ها را تفت دهید تا ترد و طلایی شوند سپس بر روی سینی فر گذاشته و به مدت  ۵ دقیقه در فر بگذارید. این غذا را با سس مایونز مقداری شاهی و سبزیجات باقی مانده و آب لیمو و برش های لیمو، سرو کنید.

ارزش غذایی کوکوی خرچنگ :

کیلو کالری: ۲۶۴
چربی: ۱۴ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کربوهیدرات ها: ۲۰ گرم
قندها: ۲ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
نمک: ۰.۷ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.