چگونه کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای درست کنیم؟

0

مواد لازم کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای

۱/۲ فنجان کره

۱ فنجان شکر قهوه ای

۱ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان کره بادام زمنی خالص

۱و ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۳ فنجان شکر  قهوه ای کریستالی

طرز تهیه کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای

۱-کره و شکر قهوه ای را با همزن به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شوند. تخم مرغ را  هم بزنید تا رنگش روشن شود.به تدریجف به کره بادام زمینی اضافه کنید تا مخلوط شوند. نصف آرد، پودر خمیر مایه و نمک را نیز اضافه کنید وبا همزن بزنید تا ترکیب شوند. بقیه آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید. خمیر آماده شده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

۲-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. از خمیر به اندازه ۱ اسکوپ بردارید و در کف دست گرد کنید و در قالب بگذارید. با پشت چنگال، خمیر را فشار دهید. هر خمیر به اندازه ۱/۲ اینچ باید ضخامت داشته باشد. روی خمیر های کوکی شکر قهوه ای کریستالی بپاشید و به مدت ۱۸ دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت، کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.

ارزش غذایی کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای

کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۵ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۲۰۶ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
منیزیم: ۲۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۸۹ میلی گرم
فسفر: ۷۵ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آلانین: ۰ گرم
آرژنین: ۰ گرم
خاکستر: ۱ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۱۵ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
بور: ۲ میکروگرم
کلرید: ۸ میلی گرم
کولین: ۱۹ میلی گرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولاد: ۱۷ میکروگرم
فروکتوز: ۰ گرم
گلوکز: ۲ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
کیلوژول: ۱۱۹۲ کیلوگرم
لوریک: ۰ گرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۲ گرم
لویتین زاکسنتین: ۱۴ میکروگرم
لیزین: ۰ گرم
منگنز: ۰ میلی گرم
متیونین: ۰ گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
کربن خالص: ۳۷ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پالمتیک: ۳ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
چربی: ۲ گرم
پرولین: ۰ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۲۳ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
آب: ۷ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کوکی های بروانی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.