چگونه کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای درست کنیم؟
مواد لازم کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان کره
۱ فنجان شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان کره بادام زمنی خالص
۱و ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۳ فنجان شکر قهوه ای کریستالی
طرز تهیه کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای
۱-کره و شکر قهوه ای را با همزن به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شوند. تخم مرغ را هم بزنید تا رنگش روشن شود.به تدریجف به کره بادام زمینی اضافه کنید تا مخلوط شوند. نصف آرد، پودر خمیر مایه و نمک را نیز اضافه کنید وبا همزن بزنید تا ترکیب شوند. بقیه آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید. خمیر آماده شده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۲-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. از خمیر به اندازه ۱ اسکوپ بردارید و در کف دست گرد کنید و در قالب بگذارید. با پشت چنگال، خمیر را فشار دهید. هر خمیر به اندازه ۱/۲ اینچ باید ضخامت داشته باشد. روی خمیر های کوکی شکر قهوه ای کریستالی بپاشید و به مدت ۱۸ دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت، کوکی ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.
ارزش غذایی کوکی بادام زمینی با تاپینگ شکر قهوه ای
کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۵ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۲۰۶ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
منیزیم: ۲۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۸۹ میلی گرم
فسفر: ۷۵ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آلانین: ۰ گرم
آرژنین: ۰ گرم
خاکستر: ۱ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۱۵ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
بور: ۲ میکروگرم
کلرید: ۸ میلی گرم
کولین: ۱۹ میلی گرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولاد: ۱۷ میکروگرم
فروکتوز: ۰ گرم
گلوکز: ۲ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
کیلوژول: ۱۱۹۲ کیلوگرم
لوریک: ۰ گرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۲ گرم
لویتین زاکسنتین: ۱۴ میکروگرم
لیزین: ۰ گرم
منگنز: ۰ میلی گرم
متیونین: ۰ گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
کربن خالص: ۳۷ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پالمتیک: ۳ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
چربی: ۲ گرم
پرولین: ۰ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۲۳ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
آب: ۷ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی