رسپی کوکی شکلات تلخ تکه ای

0

رسپی کوکی شکلات تلخ تکه ای

کوکی شکلات تلخ : به نظر من همیشه باید در هر خانه ای کوکی باشد. می دانید که منظورم چیست. این میان وعده ها و دسرهای خوشمزه با آن عطر و طعم بی نظیرشان باید همیشه در دسترسمان باشند.

مطمئنم که رسپی این کوکی لذیذ را هرگز فراموش نخواهید کرد. البته این کوکی ها بیشتر با ذائقه افرادی همخوانی دارد که به شکلات تلخ علاقه مندند.

باید بگویم که قطعا از عطر  و بویی که در هنگام پختن از این کوکی ها بر می خیزد از خود بی خود خواهید شد اما اگر این گونه نشد قطعا با اولین گازی که به آنها بزنید این اتفاق خواهد افتاد.
کره طعم و عطر غنی را به این کوکی ها اضافه می کند و من می دانم که شما هم مانند من عاشق طعم کره هستید.

وقتی که برای اولین بار این کوکی ها را درست کردم از کره به جای روغن در آن ها استفاده نمودم و نتیجه واقعا شگفت انگیز بود.

تکه های شکلات تلخ در داخل این کوکی شیرین واقعا تضاد خوش طعمی را ایجاد می کند که کمتر کسی می تواند در برابرش مقاومت نماید!

پس من از شما می خواهم کمی وقت بگذارید و حتما این کوکی های خوشمزه را آماده کنید و آن ها را با کسانی که دوستشان دارید میل نمایید.

قطعا پشیمان نخواهید شد. این کوکی ها مملو از کره و  شکلات تلخ هستند. و من فکر نمی کنم شما بتوانید چنین چیزی را از دست بدهید. پس بیایید پخت آن را شروع کنیم.

مواد تشکیل دهنده کوکی شکلات تلخ تکه ای

  • ۱ فنجان کره ذوب شده
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ فنجان پودر قند
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۳ فنجان آرد
  • یک دوم فنجان جو دوسر زود پز
  • ۱ قاشق چای خوری نمک دریایی
  • سه چهارم قاشق چای خوری بکینگ سودا
  • ۳ عدد شکلات تیره بزرگ که به تکه های کوچک تقسیم شده باشند

دستور العمل پخت کوکی شکلات تلخ

فر را تا دمای  ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.شکر قهوه ای و کره را خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند و تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

مطالب مرتبط
کوکی های شکلاتی بدون نیاز به پختن

آنقدر مواد را با هم مخلوط نمایید تا به ترکیب خوبی دست یابید.

آرد، جو، نمک دریایی، و سودا را به مخلوط کره ای خود اضافه کنید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس تکه های شکلات خود را به درون مواد بریزید.

سینی فر را اماده کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

از مخلوط کوکی یک قاشق غذا خوری بردارید و در سینی با فواصل منظم قرار دهید.حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه کوکی ها را بپزید یا تا زمانی ک

ه تقریبا قهوه ای رنگ شوند. آن ها را از فر خارج کنید و بگزارید تا خنک شوند.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بستنی قهوه

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.