کوکی های نارگیلی رویایی
کوکی نارگیلی رویایی
کوکی نارگیلی : در این روزهای سال نو، این کوکی های رویایی نارگیلی می توانند شیرینی مناسبی برای هدیه دادن به دوست و اقوام و یا پذیرایی از میهمانان تان باشند.
این کوکی نارگیلی بی نظیر که با مقدار زیادی نارگیل و اندکی شکلات تهیه می شوند همانند رویایی هستند که به حقیقت تبدیل شده اند و به خصوص برای کسانی که عاشق نارگیل هستند می توانند دسر خوشمزه و دلنشینی باشند.
به نظر من همیشه شیرینی هایی که محتویاتشان شامل نارگیل باشد خوشمزه تر هستند چه کیک باشند چه کوکی و یا حتی کاپ کیک و پای.
این کوکی نارگیلی را می توان به سادگی با یک میکسر برقی مخلوط کرد و سپس در فر قرار داد تا طلایی رنگ شوند.
به همین سادگی. اما با این که به راحتی پخته و تهیه می شوند فوق العاده خوشمزه و بی نظیر هستند.
بهتر است این کوکی ها را با روغن نارگیل بپزید تا عطر و طعمشان دو صد چندان شود و حتما از شکلات نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت کوکی های نارگیلی
- یک دوم فنجان روغن نارگیل یا روغن معمولی
- سه چهارم فنجان شکر دانه درشت
- ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ فنجان آرد
- یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- ۱ فنجان شکلات
- ۱ فنجان پودر نارگیل شیرین
دستور العمل پخت کوکی
فر را تا دمای ۳۲۵ درجه گرم کنید.
سینی پخت فر را با ورق های روغنی کاملا بپوشانید.
کره ، روغن نارگیل (و یا روغن عادی) و شکر را با میکسر برقی خوب هم بزنید تا نرم و یک دست شوند.
تخم مرغ و وانیل را نیز خوب با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را به ترکیب شکر و قند اضافه نمایید و تکه های شکلات و پودر نارگیل را نیز به باقی مواد اضافه کنید.
خمیر کوکی را با قاشق غذاخوری، یکی یکی بر روی سینی مخصوص پخت قرار دهید و حدود ۱/۱ تا ۲ اینچ بین هر کوکی فاصله بگذارید.
کوکی ها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی یا قهوه ای شوند.
پس از اینکه کاملا خنک شدند آنها را میل نمایید.
نوش جان…
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است