چگونه کوکی کره بادام زمینی درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه کوکی کره بادام زمینی
۱ فنجان آرد همه منظوره
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ فنجان شکر
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱ فنجان کره بادام زمینی
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ فنجان بادام زمینی خشک و خرد شده بدون نمک
طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی
۱-فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲-در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، شکر، و شکر قهوه ای را ۳ دقیقه هم بزنید تا ینگش روشن شود و فرم بگیرد. تخم مرغ، کره بادام زمینی و اسانس وانیل را نیز مخلوط کنید. و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴-گلوله هایی از خمیر را روی کاغذ مومی بگذارید و با چنگال روی خمیر ها را صاف کنید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کوکی ها به رنک قهوه ای درآیند. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه کناری بگذارید تا خنک شوند.
ارزش غذایی کوکی کره بادام زمینی
کالری: ۹۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۵۴ کیلو کالری
چربی: ۶ گرم
کل شکر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۶۲ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
پتاسیم: ۶۱ میلی گرم
فسفر: ۳۴ میلی گرم
اسید فولیک: ۴ میکروگرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۵ میکروگرم
کولین: ۶ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 0 میکروگرم
آب: ۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی