طرز تهیه کوکی کشمشی با بلغور جو دوسر، سرشار از ویتامین B

0

کوکی کشمش با بلغور جو دوسر

مواد لازم برای پختن کوکی کشمش با بلغور جو دوسر

۱/۳ فنجان جو دوسر پخته شده

۳/۴ فنجان آرد گندم

۱/۱ قاشق چایخوری دارچین

۳/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر

۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

۱/۴ فنجان به اضافه ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

تخم کتان (۳ قاشق سوپخوری آب، ۱ قاشق غذاخوری کتان را مخلوط کنید)

۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

۱/۲ فنجان گردو خرد شده

۱/۲ فنجان کشمش، به آرامی خرد شده

طرز تهیه کوکی کشمش با بلغور جو دوسر

فر را تا دمای ۳۰۰ درجه گرم کنید.

جو ی دو سر پخته شده  را بر روی یک ورق پخت آلومینیمی پخش کنید و کمی روغن نارگیل بریزید. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. هر ۱۰ دقیقه یکبار آنها را زیر و رو کنید تا کاملا خشک شوند. پس از بیرون آوردن از فر، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

دمای فر را تا حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت افزایش دهید.

آرد، دارچین، پکینگ پودر و جو دوسر خنک شده را با هم مخلوط کنید.

روغن و شکر قهوه ای را تا زمانی که خوب ترکیب شوند و رنگش روشن تر شود، خوب بهم بزنید. تخم کتان و وانیل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مخلوط آرد را با مخلوط تخم کتان ترکیب کنید و خوب به هم بزنید. گردو و کشمش را نیز اضافه کنید.

خمیر را با یک قاشق به صورت گلوله ای، بر روی یک ورق پخت آلومینیمی کنار هم بریزید و روی آن را با قاشق کمی صاف کنید. و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا قهوه ای طلایی شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت، کافی است.

سینی را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا کوکی ها کاملا خنک شوند و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کلوچه توت فرنگی + ارزش غذایی

ارزش غذایی  کوکی کشمش با بلغور جو دوسر

  • کالری: ۱۱۲ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۵۱ کیلو کالری
  • چربی: ۶ گرم
  • کل شکر: ۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۵ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • سدیم: ۱۷ میلی گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • پتاسیم: ۵۵ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم

نوش جان….

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.