آموزش طرز تهیه کوکی گردویی تست
مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی تست
۱/۲ فنجان گردو تست شده
۳ قاشق غذاخوری گردو تست شده
۱ فنجان جو پوست کنده
۱ فنجان شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
۳ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه کوکی گردویی تست
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با کاغذ مومی بپوشانید.
۲-در کاسه ای متوسط، ۱/۲ فنجان گردو، جوف شکر قهوه ای و آرد را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، کره، تخم مرغ، و اسانس وانیل را مخلوط کنید و گردوها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴-به فاصله ۲ سانت، خمیر را با قاشق غذاخوری روی کاغذ مومی بگذارید و روی هر کوکی را گردوی خرد شده بپاشید. ۸ دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید تا ۲ دقیقه سرد شود.کاغذ را از کوکی ها جدا و سرو کنید.
ارزش غذایی کوکی گردویی تست
کالری: ۶۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶ کیلو کالری
چربی: ۳ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸ میلی گرم
سدیم: ۵ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۹ میلی گرم
منیزیم: ۵ میلی گرم
پتاسیم: ۳۳ میلی گرم
فسفر: ۱۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۴ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فولاد: ۱ میکروگرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۲ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی