آموزش طرز تهیه کوکی گردویی تست

0

مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی تست

۱/۲ فنجان گردو تست شده

۳ قاشق غذاخوری گردو تست شده

۱ فنجان جو پوست کنده

۱ فنجان شکر قهوه ای

۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

۳ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کوکی گردویی تست

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با کاغذ مومی بپوشانید.

۲-در کاسه ای متوسط، ۱/۲ فنجان گردو، جوف شکر قهوه ای و آرد را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، کره، تخم مرغ، و اسانس وانیل را مخلوط کنید و گردوها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۴-به فاصله ۲ سانت، خمیر را با قاشق غذاخوری روی کاغذ مومی بگذارید و روی هر کوکی را گردوی خرد شده بپاشید. ۸ دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید تا ۲ دقیقه سرد شود.کاغذ را از کوکی ها جدا و سرو کنید.

ارزش غذایی کوکی گردویی تست

کالری: ۶۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶ کیلو کالری
چربی: ۳ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸ میلی گرم
سدیم: ۵ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۹ میلی گرم
منیزیم: ۵ میلی گرم
پتاسیم: ۳۳ میلی گرم
فسفر: ۱۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۴ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فولاد: ۱ میکروگرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۲ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کوکی های نعنایی

شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.