کیک آناناسی : خوشمزه و لذیذ

1

کیک آناناسی : خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه کیک آناناسی:

• ۱ بسته (۱۸ اونس) پودر کیک آماده عسلی یا وانیلی یا موزی (رنگ پودر انتخابی باید زرد باشد)
• ۳/۴ فنجان سفیده تخم مرغ یا ۳ تخم مرغ بزرگ
• ۱ فنجان آب
• ۱ می تواند (۲۰ اونس) آناناس له شده در آب
• ۱ بسته (۸ اونس) پنیر خامه ای بدون چربی، کمی در دمای اتاق قرار دهید
• ۲ فنجان شیر بدون چربی
• ۱ بسته (۱ اونس) پودینگ وانیل فوری بدون قند
• ۱ قاشق چایخوری دارچین
• ۱ فنجان کم چرب و کم چرب
• ۱ می تواند (۱۵ ۱/۲ اونس) پرتقال ماندارین، یا آب پرتقال (اختیاری)

طرز تهیه کیک آناناسی:

دمای فر را تا دمای ۳۲۵۳ درجه فارنهایت برسانید یا تا میزان دمای توصیه شده ای که در دستورالعمل نوشته شده روی بسته بندی پودر کیک تهیه شده، گرم کنید.
یک قالب یا ماهیتابه تفلون به اندازه ۹ یا ۱۳ اینچی را با اسپری روغن پخت و پز کاملا چرب کنید.

مخلوط کیک آناناسی را طبق دستورالعمل نوشته شده روی بسته، با استفاده از جایگزینی که برای تخم مرغ در نظر گرفته اید یا خود تخم مرغ و آب آماده کنید.
مایع کیک آناناسی را درون ظرف پختی که آماده کردید، بریزید. طبق مدت زمانی که در دستورالعملی نوشته شده بر روی بسته پودر کیک ، اجازه دهید تا کیک کاملا پخته شود.

پس از اینکه کیک را از فر در آوردید، آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
سوراخ هایی در سطح کیک با چنگال یا دسته ی قاشق یا هر وسیله ی تیز دیگری ایجاد کنید.
مایع آناناسی که از قبل آماده کرده بودید را روی کیک بریزید.
پنیر خامه ای را با یک همزن برقی، آنقدر بزنید که مایعی نرم و یکنواخت و روان بدست آید. بهتر است سرعت همزن، روی سطح متوسط باشد.
شیر، دارچین و مخلوط پودینگ را به مایع اضافه کنید و برای ۳ دقیقه آن را با همزن برقی بزنید.
مخلوط بدست آمده را بر روی آناناس هایی که روی کیک ریختید، بریزید. مایع را بر روی تمام سطح کیک به صورت یکنواخت پخش کنید.

مطالب مرتبط
املت به سبک مدیترانه ای

اگر از پرتقال در این کیک، می خواهید استفاده کنید، روی سطح کیک را تزئئین کنید. کیک را کاور کرده و درون یخچال بگذارید تا مایع روی آن خودش را بگیرد. این کیک باید به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار بگیرد تا کاملا سرد و آماده ی سرو کردن شود.


ارزش غذایی کیک آناناسی :

• کالری: ۳۲۵ کیلوکالری
• کالری از چربی: ۶۱ کیلو کالری
• چربی: ۷ گرم
• کل شکر: ۳۴ گرم
• کربوهیدرات: ۵۸ گرم
• چربی اشباع شده: ۲ گرم
• کلسترول: ۴ میلی گرم
• سدیم: ۶۵۰ میلی گرم
• پروتئین: ۹ گرم
• آهن: ۱ میلی گرم
• روی: ۱ میلی گرم
• کلسیم: ۲۰۵ میلی گرم
• منیزیم: ۲۶ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۲۲ میلی گرم
• فسفر: ۳۰۹ میلی گرم
• ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
• اسید فولیک: ۴۲ میکروگرم
• ویتامین B12 : 1 میکروگرم
• آلفا کاروتن: ۷۵ میکروگرم
• آسپارتات: ۱ گرم
• بتا کاروتن: ۱۶۲ میکروگرم
• بیوتین: ۱ میکروگرم
• بور: ۳۹ میکروگرم
• کلرید: ۴۱ میلی گرم
• کولین: ۲۷ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۲ گرم
• فولاد: ۱۹ میکروگرم
• گلوتامات: ۲ گرم
• وزن گرم: ۲۳۸ گرم
• ید: ۹ میکروگرم
• کیلوژول: ۱۳۵۹ کیلوگرم
• لاکتوز: ۳ گرم
• لوسین: ۱ گرم
• لینولئیک: ۲ گرم
• لوتئین زاکسنتین: ۹۰ میکروگرم
• لیزین: ۱ گرم
• مولیبدن: ۱ میکروگرم
• مونو چربی: ۲ گرم
• کربن خالص: ۵۶ گرم
• نیاسین معادل: ۳میلی گرم
• امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
• پالمتیک: ۱ گرم
• اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
• چربی: ۲ گرم
• پرولین: ۱ گرم
• سلنیوم: ۸ میکروگرم
• استاریک: ۱ گرم
• آب: ۱۶۲ گرم

نوش جان

شاید علاقه مند باشید بخوانید:

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: عدس برای انرژی زایی در سراسر روز

کیک ملاس با روکش پنیر خامه ایی

 

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.