چگونه کیک افرا و گردو درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک افرا و گردو :

۱/۲ فنجان روغن کانولا

۳/۴ فنجان شربت افرا

۱/۲ فنجان سس سیب نیمه شیرین

۴ عدد تخم مرغ غنی شده با امگا ۳

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ و ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

۳/۴ فنجان گردو خرد شده

۱/۴ فنجان تخم کتان

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲/۳ فنجان خامه ترش کم چربی

طرز تهیه کیک افرا و گردو :

۱-فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم . قالب ۵*۹ را با روغن چرب کنید.

۲-در کاسه ای بزرگ، بوسیله همزن  و با سرعت متوسط، روغن، شربت افرا، سس سیب را بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس اسانس وانیل را بیافزایید.

۳-در کاسه ای کوچک، آرد، گردوها، دانه کتان، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. به تدریج خامه ترش و شربت افرا ، را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.

۴-خمیر را در قالب بریزید و ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.

۵-پس از پخت، ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی کیک افرا و گردو

کالری: ۲۲۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۱۹ کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
کل شکر: ۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۲۲ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۴۸ میلی گرم
سدیم: ۱۱۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۲ میلی گرم
پتاسیم: ۶۲ میلی گرم
فسفر: ۴۰ میلی گرم
آسپارتات: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کلرید: ۲ میلی گرم
کولین: ۳ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولاد: ۱۲ میکروگرم
فروکتوز: ۱ گرم
گلوکز: ۰ گرم
گلوتامات: ۰ گرم
وزن گرم: ۷۱ گرم
ید: ۱ میکروگرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۳ گرم
لینولنیک: ۱ گرم
منگنز: ۱ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۱ گرم
مونو چربی: ۶ گرم
کربن خالص: ۲۰ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۳ گرم
فیت چربی: ۵ گرم
سلنیوم: ۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
استاریک: ۰ گرم
ساکارز: ۹ گرم
آب: ۳۰ گرم

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.