آموزش طرز تهیه کیک سیب برای صبحانه یا عصرانه
مواد لازم برای کیک سیب
۱ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
۳ عدد سیب پوست گرفته و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۲ فنجان کشمش
۳/۴ فنجان آرد همه منظوره
۱/۳ فنجان شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۲ فنجان شیر
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
طزر تهیه کیک سیب
۱-فر را با درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲-کره را آب کرده و سیب ها را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
۳-شکر قهوه ای، دارچین و کشمش را اضافه کرده و ۵ دقیقه بپزد. به آرامی هم بزنید تا سیبها نرم شوند.
۴-در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر و نمک را مخلوط کنید.
۵-در کاسه ای متوسط، شیر، تخم مرغ ها، سقیده تخم مرغ و اسانس وانیل را مخلوط کنید و به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و به سیب ها اضافه کنید.
۶-به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر گذاشته تا پف کند و به رنگ قهوه ای روشن دربیابد. سپس از فر درآورده و ۵ دقیقه بگذارید تا سرد شود.
۷-لبه های کیک را از قالب جدا کنید . کیک را در ظرف برگردانید. سیبها به سمت بالا قرار میگیرند. کیک آماده سرو است. نوش جان.
ارزش غذایی کیک سیب
کالری: ۲۶۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴۰ کیلو کالری
چربی: ۵ گرم
مجموع شکر: ۳۳ گرم
کربوهیدرات: ۵۰ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۷۹ میلی گرم
سدیم: ۷۷۵ میلی گرم
پروتئین: ۷ گرم
فیبر نامحلول: ۲ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۰۲ میلی گرم
منیزیم: ۲۲ میلی گرم
پتاسیم: ۳۲۴ میلی گرم
فسفر: ۱۲۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آرژنین: ۰ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۲۵ میکروگرم
بیوتین: ۶ میکروگرم
بور: ۴۲۲ میکروگرم
کلراید: ۱۰۰ میلی گرم
کولین: ۵۹ میلیگرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۳۳ میلی گرم
فولاد: ۱۹ میکروگرم
فروکتوز: ۸ گرم
گلوکز: ۵ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲۷ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
لوسین: ۱ گرم
مونوساکاریدس: ۱۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
پرولین: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۶ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
ویتامین کا : ۲ میکروگرم
آب: ۱۳۶ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی