آموزش طرز تهیه کیک سیب برای صبحانه یا عصرانه

0

مواد لازم برای کیک سیب

 

۱ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین

۳ عدد سیب پوست گرفته و خرد شده

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۱/۲ فنجان کشمش

۳/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱/۳ فنجان شکر

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ و ۱/۲ فنجان شیر

۲ عدد تخم مرغ

۱ عدد سفیده تخم مرغ

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طزر تهیه کیک سیب

 

۱-فر را با درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲-کره را آب کرده و سیب ها را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

۳-شکر قهوه ای، دارچین و کشمش را اضافه کرده و ۵ دقیقه بپزد. به آرامی هم بزنید تا سیبها نرم شوند.

۴-در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر و نمک را مخلوط کنید.

۵-در کاسه ای متوسط، شیر، تخم مرغ ها، سقیده تخم مرغ و اسانس وانیل را مخلوط کنید و به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و به سیب ها اضافه کنید.

۶-به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر گذاشته تا پف کند و به رنگ قهوه ای روشن دربیابد. سپس از فر درآورده و ۵ دقیقه بگذارید تا سرد شود.

۷-لبه های کیک را از قالب جدا کنید . کیک را در ظرف برگردانید. سیبها به سمت بالا قرار میگیرند. کیک آماده سرو است. نوش جان.

ارزش غذایی کیک سیب

کالری: ۲۶۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴۰ کیلو کالری
چربی: ۵ گرم
مجموع شکر: ۳۳ گرم
کربوهیدرات: ۵۰ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۷۹ میلی گرم
سدیم: ۷۷۵ میلی گرم
پروتئین: ۷ گرم
فیبر نامحلول: ۲ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۰۲ میلی گرم
منیزیم: ۲۲ میلی گرم
پتاسیم: ۳۲۴ میلی گرم
فسفر: ۱۲۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آرژنین: ۰ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۲۵ میکروگرم
بیوتین: ۶ میکروگرم
بور: ۴۲۲ میکروگرم
کلراید: ۱۰۰ میلی گرم
کولین: ۵۹ میلیگرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فلوراید: ۳۳ میلی گرم
فولاد: ۱۹ میکروگرم
فروکتوز: ۸ گرم
گلوکز: ۵ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲۷ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
لوسین: ۱ گرم
مونوساکاریدس: ۱۳ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
پرولین: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۶ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
ویتامین کا : ۲  میکروگرم
آب: ۱۳۶ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک قهوه با مخلوط میوه درست کنیم؟

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.