کیک شکلاتی دوبل را اینگونه درست کنید

0

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی دوبل 

١ تخم مرغ بزرگ

۴/٣ فنجان شکر قهوه ای

١/٢ فنجان پودر کاکائو

٣ قاشق سوپ خوری آرد سفید

٢ قاشق سوپ خوری پودر قهوه اسپرسو

مقدار خیلی کمی نمک

نوک قاشق چای خوری فلفل سیاه

١ فنجان شیر کم چرب

٢ قاشق چای خوری عصاره وانیل

٣ انس (معادل صد و ده گرم ) کاکائوی تخته ای تلخ و شیرین ٧٢%

٢ عدد سفیده تخم مرغ

٢ قاشق سوپ خوری سس (خامه ) تار تار

١/٣ قاشق سوپ خوری شکر ریز

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی روی کیک 

١ فنجان شکر قنادی

٣ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

٣ قاشق سوپ خوری کره (اجازه دهید در دمای اتاق نرم شود )

١ قاشق چای خوری عصاره وانیل

٣ قاشق شیر کم چرب

طرز تهیه کیک شکلاتی دوبل

فر را تا دمای ٣۵٠درجه فارنهایت گرم کنید.١٢

قالب مافین یا فنجان را با مقداری روغن چرب کنید.

تخم مرغ  را در یک کاسه خوب بهم بزنید تا یک دست شود.

شکر قهوه ای، پودر کاکائو، آرد، پودر اسپرسو، نمک و فلفل را در یک ماهیتابه متوسط مخلوط کنید.

 در حالی که هم می زنید شیر و وانیل را اضافه کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و مداوم هم بزنید تا مخلوط گرم شود و شکر موجود در مواد ذوب شود ولی دقت کنید که مواد نجوشد.

ماهیتابه را از روی حرارت برداشته خرده های شکلات تخته ای را به آن افزوده و مخلوط کنید تا ذوب شود.

  ١/٢ فنجان مخلوط شکلاتی که آماده کردید به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و پس از ترکیب شدن دوباره به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

آنرا کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.

سفیده های تخم مرغ و سس تار تار را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی و با سرعت بالا مخلوط کنید، تا فرم بگیرد.

مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک شکلاتی اسپرسو ، یک کیک خوشمزه و عالی

 در حالی که به هم زدن ادامه میدهید، شکر را اضافه کنید تا کاملا با مواد یک دست شود و فرم بگیرد.

 حدود یک چهارم سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مخلوط شکلاتی بیفزایید و هم بزنید.

سپس مخلوط شکلاتی را به باقیمانده سفیده اضافه کنید.

مخلوط آماده شده را بین فنجان ها تقسیم کنید و در یک قابلمه بچیند اب جوش را بین فنجان ها در قابلمه بریزید.

 به اندازه ای آب بریزید که سطح آن حدود یک سانتی متر از لبه فنجان پایین تر باشد. قابلمه را برای مدت زمان بیست و پنج الی سی دقیقه در فر قرار دهید.

 تا زمانی که سطح کیک ها سفت  و قابل لمس شود، کافی است. (کاپ کیک ها را با خلال دندان تست نکنید زیراوسط کیک هنوز نرم خواهد بود )

پس از اینکه کاملا خنک شد، سطح آن را بپوشانید و برای هشت ساعت به آن استراحت دهید.

برای درست کردن سس روی کیک

شکر قنادی، کاکائو، کره، وانیل و یک قاشق غذاخوری شیر را ترکیب کنید و خوب بزنید تا حالت کرم مانند (خامه ای) پیدا کند.

در صورت نیاز می توانید مقدار شیر بیشتری اضافه کنید.

کناره های کیک را با یک چاقو از قالب جدا کنید.

 آنرا در ظرف که میخواهید سرو کنید قرار دهید و سطح کاپ کیک ها را با کرم شکلاتی بپوشانید.

ارزش غذایی کیک شکلاتی دوبل 

  • کالری: ۱۹۵ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۴۹ کیلو کالری
  • چربی: ۷ گرم
  • شکر: ۳۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۸ میلی گرم
  • سدیم: ۶۵ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • آهن: ۲ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۴۵ میلی گرم
  • منیزیم: ۲۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۳۴ میلی گرم
  • فسفر: ۵۶ میلی گرم
  • ویتامین آ : ۳۰ گرم
  • ویتامین A رتینول: ۳۰ گرم
  • بیوتین: ۲ میکروگرم
  • کافئین: ۷ میلی گرم
  • کولین: ۱۷ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • ید: ۱۱ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مولیبدن: ۱ میکروگرم
  • مونو چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۵ میکروگرم
  • آب: ۳۱ گرم
مطالب مرتبط
تصاویری از مجلل ترین کیک های عروسی

نوش جاااان ….

اختصاصی ورد نگار

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.