آموزش طرز تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ

0

مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ

۵ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۲ فاشق چایخوری کرم تارتار

۱ بسته پودر کیک

۳ عدد زرده تخم مرغ

۱/۲ فنجان روغن گیاهی، مانند کانولا، ذرت، سویا، آفتاب گردان

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل

مواد لازم جهت تهیه فراستینگ ( روکش خامه ای کیک):

۳ قاشق غذاخوری کره

۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱ فنجان شکر قنادی الک شده

۲ قاشق غذاخوری شیر

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ

۱-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و سینی فر را در قسمت وسط فر قرار دهید.

۲-برای درست کردن کیک، ابتدا سفیده های تخم مرغ و کرم تارتار را در کاسه ای بریزید. با سرعت بالای همزن و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و کناری بگذارید.

۳-پودر کیک، زرده های تخم مرغ، آب، روغن،پودر کاکائو، و اسانس وانیل را در کاسه ای بزرگ بریزید و با سفیده های تخم مرغ با سرعت کم همزن، به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.سرعت همزن را کمی بیشتر کنید و ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید. خمیر به خوبی باید مخلوط شود. سفیده تخم مرغ را روی خمیر بریزید و با کفگیر، سفیده ها را با خمیر خوب هم بزنید و در قالب بریزید.

۴-قالب را به مدت ۴۸ تا ۵۲ دقیقه درون فر بگذارید. بعد از این مدت، قالب را درآورده و به صورت برعکس بر روی یک جام شیشه ای قرار دهید، تا به مدت ۱ ساعت، خنک شود.سپس با یک کارد تیز کیک را از لبه قالب جدا کنید و درون بشقاب بگذارید.

۵-برای تهیه فراستینگ( رویه خامه ای کیک)، کره و پودر کاکائو را با دور کم همزن به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس شکر،شیر، و اسانس وانیل را اضافه کنید.سرعت همزن را زیاد کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند روی کیک و اطرافش را با این کرم بپوشانید کیک را برش داده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
چگونه کیک پنیری به سبک نیویورک درست کنیم؟

ارزش غذایی کیک شیفون با روکش شکلات تلخ

کالری: ۲۶۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۴ گرم
کربوهیدرات: ۳۳ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۴۴ میلی گرم
سدیم: ۲۷۷ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۲۵ میلی گرم
منیزیم: ۷ میلی گرم
پتاسیم: ۱۵۸ میلی گرم
ویتامین A رتینول: ۳۰ گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B12: 0 میکروگرم
ویتامین D مک: ۰ میکروگرم
بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۸ میلی گرم
کولین: ۲۲ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۹ میلی گرم
فولاد: ۶ میکروگرم
ید: ۱۱ میکروگرم
لوستین زاکسنتین: ۳۴ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۷ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 9 میکروگرم
آب: ۲۵ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.