آموزش طرز تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ
مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ
۵ عدد سفیده تخم مرغ
۱/۲ فاشق چایخوری کرم تارتار
۱ بسته پودر کیک
۳ عدد زرده تخم مرغ
۱/۲ فنجان روغن گیاهی، مانند کانولا، ذرت، سویا، آفتاب گردان
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل
مواد لازم جهت تهیه فراستینگ ( روکش خامه ای کیک):
۳ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ فنجان شکر قنادی الک شده
۲ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه کیک شیفون با روکش شکلات تلخ
۱-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و سینی فر را در قسمت وسط فر قرار دهید.
۲-برای درست کردن کیک، ابتدا سفیده های تخم مرغ و کرم تارتار را در کاسه ای بریزید. با سرعت بالای همزن و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و کناری بگذارید.
۳-پودر کیک، زرده های تخم مرغ، آب، روغن،پودر کاکائو، و اسانس وانیل را در کاسه ای بزرگ بریزید و با سفیده های تخم مرغ با سرعت کم همزن، به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.سرعت همزن را کمی بیشتر کنید و ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید. خمیر به خوبی باید مخلوط شود. سفیده تخم مرغ را روی خمیر بریزید و با کفگیر، سفیده ها را با خمیر خوب هم بزنید و در قالب بریزید.
۴-قالب را به مدت ۴۸ تا ۵۲ دقیقه درون فر بگذارید. بعد از این مدت، قالب را درآورده و به صورت برعکس بر روی یک جام شیشه ای قرار دهید، تا به مدت ۱ ساعت، خنک شود.سپس با یک کارد تیز کیک را از لبه قالب جدا کنید و درون بشقاب بگذارید.
۵-برای تهیه فراستینگ( رویه خامه ای کیک)، کره و پودر کاکائو را با دور کم همزن به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس شکر،شیر، و اسانس وانیل را اضافه کنید.سرعت همزن را زیاد کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند روی کیک و اطرافش را با این کرم بپوشانید کیک را برش داده و نوش جان کنید.
ارزش غذایی کیک شیفون با روکش شکلات تلخ
کالری: ۲۶۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۴ گرم
کربوهیدرات: ۳۳ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۴۴ میلی گرم
سدیم: ۲۷۷ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۲۵ میلی گرم
منیزیم: ۷ میلی گرم
پتاسیم: ۱۵۸ میلی گرم
ویتامین A رتینول: ۳۰ گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B12: 0 میکروگرم
ویتامین D مک: ۰ میکروگرم
بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۸ میلی گرم
کولین: ۲۲ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۹ میلی گرم
فولاد: ۶ میکروگرم
ید: ۱۱ میکروگرم
لوستین زاکسنتین: ۳۴ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۷ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 9 میکروگرم
آب: ۲۵ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی