چگونه کیک فرشته بادام و کاکائو درست کنیم؟

0

مواد لازم جهت تهیه کیک فرشته بادام و کاکائو

۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

نوک قاشق چایخوری نمک

۶ قاشق غذاخوری شکر

۱/۲ فنجان شکر

۶ عدد سفیده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری کرم تارتار

۱ قاشق چایخوری اسانس بادام

مواد لازم جهت تهیه سس میوه:

۱/۴ فنجان آب پرتقال

۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲ عدد هلو بدون هسته و ورقه شده

۱/۲ پیمانه تمشک

طرز تهیه کیک فرشته بادام و کاکائو :

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر کاکائو، نمک، و ۶ قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، با همزن برقی و با سرعت متوسط، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کف کند. سپس کرم تارتار و اسانس وانیل را اضافه کنید و سرعت همزن را نیز زیاد کنید. به تدریج ۱/۲ فنجان شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه سفت شود و شکر کاملا حل شود.

۴-مخلوط آرد را هر بار به اندازه ۱/۳، به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا آرد تمام شود. خمیر را در قالب ۵*۹ بریزید  و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. پس از پخت، کیک را به مدت ۳۰ دقیقه بر روی پایه قرار دهید تا خنک شود.

۵-در قابلمه ای کوچک، آب پرتقال، نشاسته ذرت، و شکر را مخلوط کنید و ۲ دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و هلو و تمشک را اضافه کنید و کناری گذاشته تا سرد شود.

۶-وقتی کیک سرد شد، آنرا به ۱۶ قسمت برش دهید.

۷-دو تکه از کیک را روی هم بگذارید و با مخلوط میوه تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک فرشته بادام و کاکائو

کالری: ۱۶۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۴ کیلو کالری
چربی: ۱ گرم
کل قندهای: ۲۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۶ گرم
چربی اشباع شده: ۰ گرم
سدیم: ۷۹ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۱ میلی گرم
منیزیم: ۱۸ میلی گرم
پتاسیم: ۲۱۷ میلی گرم
فسفر: ۳۳ میلی گرم
بتا کاروتن: ۴۴ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۳ میلی گرم
کولین: ۴ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
دیگر: ۷ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ویتامین K: 2 میکروگرم
آب: ۶۵ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک پرتقالی در فر درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.