آموزش طرز تهیه کیک فرشته با موس میوه

0

مواد لازم برای تهیه کیک فرشته با موس میوه

پودر کیک فرشته ۱ بسته

توت فرنگی یا تمشک منجمد ۱ بسته

۱/۲ فنجان شکر

ژلاتین ۱ پاکت

۱/۲ فنجان آب سرد

۱ ظرف یخ

طرز تهیه کیک فرشته با موس میوه

۱-کیک را طبق دستوری که بر روی جعبه نوشته شده آماده می کنیم. سپس کیک را یه ۸ تکه برش داده و درون بشقاب می گذاریم.

۲-در ماهیتابه ای با شعله متوسط، توت فرنگی و تمشک ها را به همراه شکر حرارت میدهیم. مواد را ۵ دقیقه هم میزنیم تا یخ میوه ها باز شده و شکر کاملا حل شود. بعد از اینکه مواد آماده شد در صورت تمایل میتوانید میوه ها را از صافی رد کنید تا دانه ها از میوه ها جدا شوند. (در حدود ۱ فنجان)، سپس روی ظرف را میپوشانیم و ۱۵ دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود.

۳-در کاسه ای کوچکتر، ژلاتین را بر روی آب سرد پاشیده و اجازه میدهیم تا ژلاتین کاملا حل شود، حدود ۵ دقیقه، سپس به مخلوط میوه ها اضافه میکنیم.

۴-ظرف محتوی میوه را درون کاسه ای بزرگتری از یخ گذاشته (تقریبا ۲/۱ ظرف) و بوسیله قاشق، مخلوط میوه را بر روی برش های کیک بمالید.کیک ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا یک لایه ژله روی کیک تشکیل شود.

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
چگونه کیک ذرت با سس زغال اخته درست کنیم؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.