چگونه کیک لیمویی فرشته درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک لیمویی فرشته :

۱۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱و ۱/۴ قاشق چایخوری کرم تارتار

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱و ۱/۴ فنجان شکر

۳ قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ فنجان آرد سفید گندم

۱/۲ فنجان ارد سفید کیک

طرز تهیه کیک لیمویی فرشته :

۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب پان کیک را آماده کرده و در صورتیکه قالب پایه نداشته باشد، میتوانید یک بطری با گردن بلند را که به اندازه کافی باریک باشد، در مرکز قالب قرار دهید.

۲- سفیده های تخم مرغ، کرم تارتار، و نمک را با همزن برقی مخلوط کنید تا فرم گرفته و پف کند. به تدریج و هربار ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. سپس رنده لیمو و وانیل را بیافزایید.

۳- به آرامی و هر بار ۴/۱ فنجان از مخلوط هر دو آرد را به تخم مرغها افزوره و هم بزنید. خمیر را درون قالب بریزید و ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

۴- پس از پایان پخت، قالب را بر روی گردن بطری یا روی سطح کار برگردانید. اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید.

ارزش غذایی کیک لیمویی فرشته

کالری: ۱۴۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱ کیلو کالری
چربی: ۰ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۳۰ گرم
سدیم: ۱۵۲ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
کلسیم: ۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

مطالب مرتبط
کیک گرم میان وعده ای خوشمزه برای مجالس و مهمانی ها

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.