چگونه کیک پودینگ شکلاتی در فر درست کنیم؟

0

مواد لازم برای کیک پودینگ شکلاتی

۲/۳ فنجان پودر کاکائو

۲ اونس شکلات نیمه شیرین خرد شده یا شکلات چیپسی

۲ قاشق غذاخوری کره

۳/۴ فنجان شکر

۱/۳ فنجان شکر قهوه ای

۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

۱/۴ فنجان آرد کامل گندم

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۳/۱ فنجان شیر

۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱و ۱/۲ فنجان قهوه دم کرده

طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی:

۱-فر را با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ۸*۸ را با روغن چرب کنید.

۲- ۱/۳  فنجان کاکائو، شکلات، کره، و روغن را در ماکروویو ، با قدرت بالا، و به مدت ۱ تا ۳ دقیقه گرم کرده و گاهی هم بزنید تا وقتی که یکدست شود.

۳- ۱/۴ فنجان شکر، شکر قهوه ای، و ۱/۳ فنجان کاکائو را در ظرفی کوچک مخلوط کرده و کناری بگذارید.

۴-آردها و خمیر مایه را در ظرفی دیگر مخلوط کنید.

۵-شیر، اسانس وانیل، نمک و ۱/۲ فنجان شکر را درون ظرفی بزرگ ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند.سپس شکلات ذوب شده را به مخلوط آردها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را درون قالب بریزید قهوه را به آرامی روی خمیر بمالید، سپس مخلوط شکر و کاکائو و شکر قهوه ای که در کناری گذاشته بودید، بر روی خمیر بپاشید.

۶- قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر گذاشته و بعد از پخت اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سرد شود. این کیک را به صورت گرم هم سرو می شود..

ارزش غذایی کیک پودینگ شکلاتی

  • کالری: ۲۲۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۷۸ کیلو کالری
  • چربی: ۹ گرم
  • کل قند: ۲۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۶ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۳۰ میلی گرم
  • سدیم: ۱۸۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • فیبر نامحلول: ۱ گرم
  • کلسیم: ۸۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۹۳ گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • وزن گرم: ۱۰۲ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • امگا ۶ چربی: ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • آب: ۵۱ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی ( تارت شکلاتی )

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.