چگونه کیک کرن بری گلابی درست کنیم؟
مواد لازم جهت رویه کیک کرن بری گلابی ( تاپینگ)
۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۳ عدد گلابی تازه و رسیده
۳ قاشق غذاخوری کره
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱/۲ فنجان کرن بری یخ زده
۲ قاشق غذاخوری کرن بری یخ زده
مواد لازم جهت تهیه خمیر کیک کرن بری گلابی
۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
۱/۴ فنجان شربت افرا
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان آب پرتقال
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ و ۱/۲ آرد همه منظوره
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل
۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کیک کرن بری گلابی
۱-فر را با درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و برای پخت از سینی وسط فر استفاده کنید.
در یک کاسه کوچک، آبلیمو را ریخته و کنار بگذارید. گلابی ها را پوست گرفته، نصف کنید و هسته هایش را در آورید.
سپس از طول به ۵ یا ۶ تکه برش بدهید و به آبلیمو اضافه کنید.
۲-در یک تابه، کره، شکر قهوه ای و شربت را مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید تا کره و شکر ذوب شوند و شروع به حباب زدن کنند.
تابه را از روی حرارت بردارید. برش های گلابی را در ظرف گردی بچینید بطوریکه برش ها کمی بر روی هم قرار بگیرند.
۲ خوشه کرن بری را در مرکز قالب قرار دهید و قالب را در فر بگذارید و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا بپزد.
۳-برای تهیه خمیر، در یک کاسه بزرگ، کره، شکر قهوه ای، شربت، تخم مرغ ها، آب پرتقال و اسانس وانیل را بریزید و بهم بزنید تا مخلوط شوند.
۴-خمیر را روی میوه ها بریزید. قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بگذارید.
پس از پایان پخت، کیک را ۲ تا ۳ دقیقه بر روی پایه فلزی بگذارید تا خنک شود.
کیک را درون یک ظرف تخت برگردانید و ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا سرد شود سپس برش داده و سرو کنید.
ارزش غذایی کیک کرن بری گلابی
کالری: ۲۴۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۷۷ کیلو کالری
چربی: ۹ گرم
کل قند: ۲۴ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۵ گرم
کلسترول: ۵۵ میلی گرم
سدیم: ۱۱۹ میلی گرم
پروتئین: ۳ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۶۳ میلی گرم
منیزیم: ۱۵ میلی گرم
پتاسیم: ۱۷۳ میلی گرم
فسفر: ۴۶ میلی گرم
ویتامین سی : ۹ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
ویتامین B12: 0 میکروگرم
ویتامین D: 0 میکروگرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲۷ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کولین: ۲۵ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
فولات : ۳۹ میکروگرم
فولاد: ۱۵ میکروگرم
ید: ۵ میکروگرم
لوتئین زاکسانتیین: ۶۳ میکروگرم
منگنز: ۱ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۵ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 3 میکروگرم
آب: ۶۳ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی