آموزش طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی

0

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی لیمویی

۱ بسته پودر کیک لیمویی

۱ بسته ژلاتین بدون قند

۱ فنجان آب جوش

۱ فنجان آب سرد

۱ بسته پودینگ لیمو بدون قند

۱و ۳/۴ فنجان شیر

طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی

۱-کیک را طبق دستور العملی که بر روی بسته نوشته شده در یک قالب ۹*۱۳ بپزید.پس از پخت، ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. کیک را با یک قاشق چوبی با فواصل ۱ سانتی سوراخ کنید.

۲-پودر ژلاتین را روی آب جوش پاشیده و ۲ دقیقه زمان بدهید تا حل شود. سپس در آب سرد ریخته و به هم بزنید و ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا کاملا سرد شده، آنگاه روی کیک بریزید. کیک را ۴۵ دقیقه در یخچال نگه دارید.

۳-شیر و پودینگ را ۲ دقیقه مخلوط کرده و بعنوان تاپینگ، روی کیک را تزیین کنید و حداقل ۲ ساعت بگذارید تا سرد شود.

قبل از نوش جان کردن نگاهی به میزان کالری و ارزش غذایی این کیک بیندازید.

ارزش غذایی کیک یخچالی لیمویی

  • کالری: ۲۴۱ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۴ کیلو کالری
  • چربی: ۵ گرم
  • کل قندهای: ۲۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۳ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۱ میلی گرم
  • سدیم: ۴۵۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۵ گرم
  • کلسیم: ۶۵ میلی گرم
  • منیزیم: ۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۱۰ میلی گرم
  • مونو چربی: ۲ گرم
  • فیت چربی: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
نحوه درست کردن کیک لیمویی + ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.