نحوه گرفتن رژیم گندم سیاه + بررسی مزایا و فواید

0

گندم سیاه یکی از حبوبات مورد علاقه و پر طرفدار است. مشخصه اصلی آن نداشتن گلوتن بوده و بجای ان حاوی روتین می باشد. یک ماده مرکب که عضو گروه فلوونویید ها است، به خاطر اثر سودمند ان بر روی حافظه و یادگیری شناخته شده است.

اساسا این گیاه در مناطق شرقی اروپا و اسیا رشد می کند. بر خلاف دیگر حبویات تنها گندم سیاه، حاوی گلوتن نمی باشد و این گیاه باید وارد تغذیه روزانه شود.

امروزه شما می توانید در مجله ها و وب سایت ها بخوانید که بسیاری از گیاهان یادگیری و حافظه را بهبود می بخشند.

اما این خاصیت در مورد گندم سیاه، ثابت شده است و تنها حرف نیست، بلکه یک حقیقت علمی است. روتین یک انتی اکسیدنت عالی می باشد چون که از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

این یک غذای عالی برای افراد مسن است که دچار مشکل فراموشی هستند و همچنین برای دانش آموزانی که همه روز را با مطالعه کردن سپری می کنند مفید است.

گندم سیاه شامل چه موادی می باشد

ترکیب اصلی گندم سیاه فلوونوییدها هستند که شامل روتین، کورستین (quercetin)، کامپفرول  (kaempferol) می باشد. به علاوه گندم سیاه، شامل پروتین ، مواد معدنی (ایودین، سلنیوم، زینک )، نشاسته، ویتامین E و فیبر های رژیمی هستند.

البته این همه ی عناصر موجود در گندم سیاه نیست و ما مهم ترین آنها را ذکر کرده ایم. چون که گندم سیاه، حاوی فیبر های رژیمی است . این گیاه می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند و به علاوه اثر مثبت آن روی حرکت های حلقوی روده، گوارش را بهبود می بخشد.

همچنین به کاهش وزن کمک می کند. روتین  علاوه بر بهبود بخشیدن حافظه و یادگیری برای بکار گیری و توزیع ویتامین ها سر اسر بدن مفید است. (مخصوصا ویتامین C) و این اثر به قوی کردن بدن کمک می کند.

مطالب مرتبط
بیماری های ویروسی شایع در فصل بهار

گندم سیاه حاوی پروتین های غنی هستند که نظیر آن در گوشت یافت می شود. افراد گیاه خواری که گوشت نمی خورند باید این گیاه را وارد رژیم غذایی خود کنند (روزانه حداقل پنجاه گرم )

آمینو اسید یک مولکول اساسی برای فرایند های مهم بدن می باشد. (موثر برای حالت روحی ) و خوردن مداوم گندم سیاه، می تواند حالت روحی و خلق و خو را بالا ببرد.

این گیاه مفید حاوی مقدار زیاد سلنیوم و زینک است که کیفیت ناخن را بهبود می بخشد. افرادی که ناخن شکننده دارند باید بیشتر از آن بخورند. این گیاه برای کاهش احساس خارش و حساسیت نیز استفاده شده است.

چطور گندم سیاه را به منظور کاهش وزن تهیه و مصرف کنیم؟

شیره گندم سیاه بهترین گزینه و روش مصرف، به منظور کاهش وزن می باشد. می توانید آن را به روش زیر تهیه کنید.

۴قاشق غذا خوری (۶۰گرم) از آرد گندم را به ١۶انس آب گرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله های آرد حل شود. وقتی که کاملا حل شد محلول را از صافی رد کنید و آنرا در یک بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگه دارید. برای کاهش وزن پیشنهاد شده ۴انس از شیره گندم را صبح و  ۴انس عصر مصرف کنید.

گندم سیاه را میتوان برای تهیه نان، پنکیک، پخت غذا استفاده کرد. برای پختن گندم اول آنرا زیر آب جاری بشویید  سپس به مدت یک شب در آب خیس کنید، آن را کنار بگذارید. بدون اضافه کردن چیز دیگری به آن، فقط ده دقیقه برای پخت زمان نیاز دارد. البته این گیاه طعم شگفت انگیزی ندارد.

برنامه رژیم غذایی گندم سیاه

روز اول

  • صبحانه :١/٢ فنجان (۸۵گرم ) فرنی گندم (٣٠٠کالری)
  • ناهار:یک کاسه سوپ گندم سیاه و ١٠٠ گرم پنکیک گندم سیاه باقارچ (٣۴٠کالری)
  • شام:یک فنجان (۶٠گرم)خوراک گندم سیاه (همراه مغز و میوه خشک و شیر ) (٢٣٠کالری)
مطالب مرتبط
معرفی 10 ماده‌ی غذایی سرشار از منیزیم

روز دوم

  • صبحانه:٢فنجان (٩٠گرم ) بلغور گندم سیاه برشته شده (٢٨٠کالری )
  • ناهار:١۵٠گرم موسکا گندم سیاه (پیراشکی گوشت) (٣٠٠کالری) و سالاد هویج و چغندر (٢٧٠کالری)
  • شام: ٣سایز متوسط نان پخته شده از آرد گندم سیاه و یک فنجان ماست (٣٧٠کالری)

روز سوم

  • صبحانه:١فنجان (١۵٠گرم) گندم پخته شده با کلم و یک فنجان کفیر (خوراک آبکی و کف دار) (۴٠٠کالری)
  • ناهار:٢ نان گندم سیاه و ٧ انس (٢٠٠گرم ) گوشت گوساله (٣٠٠کالری)
  • شام:١٠٠گرم گندم و بروکلی، یک سیب زمینی، سیر، فلفل قرمز (١٨٠کالری)

روز چهارم

  • صبحانه : ٢ فنجان (١٣٠گرم) پاستا گندم سیاه و یک فنجان کاهو (۴۴٠کالری)
  • ناهار:٢٠٠ گرم گندم با بوقلمون (٣٠٠کالری)
  • شام: ٢سیب کوچک یا یک گلابی متوسط

روز پنجم

  • صبحانه: ٢تکه کوچک پیراشکی تهیه شده از گندم سیاه با تره فرنگی (٢۵٠کالری )
  • ناهار :٢٠٠ گرم غذای دریایی با گندم سیاه، جعفری، سیر (٢٠٠کالری )
  • شام:٢عدد دونات گندم سیاه  سایز متوسط همراه با ١انس پنیر و ٢ عدد هویج (٢۵٠کالری)

همانطور که گفتم این گیاه طعم شگفت انگیزی ندارد وقتی من برای اولین بار آن را تست کردم. نمیتوانم بگم که شگفت زده شد. اما چون می دانستم که خیلی مفید و سالم است به خوردن ان ادامه دادم.برای بهتر خورده شدن آن را به سالاد اضافه کنید.

اطلاعات روی این وب سایت برای هدف های اموزشی تهیه شده اند و به منظور توصیه پزشکی و تشخیص و درمان نیست. اگر نگرانی یا سوال در مورد سلامتی خود دارید با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.