۱۰ ماده غذایی مرگبار و سمی

0

۱۰ ماده غذایی مرگبار و سمی

همانطور که می دانید چگونگی طبخ غذاها در سلامت انسان تأثیر بسزایی دارد. از جمله راه های ساده برای حفظ سلامت و بهداشت غذایی می توان به شستن میوه و سبزیجات یا پختن گوشت اشاره کرد.

 

اما در مواردی که آماده کردن غذا به سلامتی یا مرگ انسان بستگی دارد چه باید بکنیم؟

احتمالا در مورد ماهی پافر شنیده اید. این ماهی یکی از غذاهای مورد علاقه چینی ها است که به  صورت خام یا سوشی میل می شود.

اما باید دقت کرد که اگر این غذا به درستی تهیه و طبخ نشود می تواند سبب مسمومیت یا مرگ فرد شود.

 

مسئله نگران کننده این است چندین ماده غذایی دیگر هم وجود دارند که اگر به درستی پخته و مصرف نشوند خطر مسمومیت و یا مرگ را به همراه دارند.

در این مقاله که توسط کارشناسان سلامت وبسایت وردنگار تهیه شده است خطرات ۱۰ ماده غذایی را معرفی شده است:

 

۱_ عسل

شاید بشنیده باشید که در عسل طبیعی سمی به نام آلکالوئید پیرولیزیدین وجود دارد. پس از به عمل آمدن عسل باید مراحل پاستوریزه شدن را طی کند تا سم موجود در آن از بین برود، در غیر اینصورت مصرف عسل غیر پاستوریزه خطرناک است.

 

مصرف یک قاشق عسل غیر پاستوریزه ابتدا سبب سر درد و سپس سرگیجه، ضعف و استفراغ تا ۲۴ ساعت می شود. اگر بیش از یک قاشق غذاخوری عسل پاستوریزه نشده مصرف شود می تواند سبب مرگ نیز بشود.

 

۲_ سیب زمینی: کربوهیدراتی کشنده

اگر سیب زمینی به درستی مصرف نشود می تواند باعث مرگ شود. برگ، ساقه و جوانه های سیب زمینی حاوی ترکیبی به نام گلیکوآلکالوئید است. این ترکیب سمی درگیاهان گل دار مانند سیب زمینی به سایه شب معروف است.

اگر سیب زمینی در محیط مرطوب یا دارای نور قرار بگیرد جوانه می زند. توصیه میشود جوانه سیب زمینی را به دلیل  سمی بودن حتما دور بریزید.

 

مطالب مرتبط
مکمل غذایی APEX (اپکس) چیست؟

توجه داشته باشید اگر سیب زمینی مدت زیادی در این حالت بماند با قطع کردن ساقه اش هم سم از بین نمی رود. به اعتقاد دانشمندان فردی با وزن۱۰۰ پوند با  ۱۶ اونس سیب زمینی سمی بیمار می شود.

 

۳_ بادام هندی

ممکن است تخمه بادام هندی را به عنوان آجیل مصرف کنید. هنگامی که در یک مغازه تخمه

بادام هندی می بینید حتما برای خوردن و خریدن آن وسوسه شوید. تخمه هایی که خام هستند برای قابل مصرف شدنشان و از بین بردن یک ماده شیمیایی به نام اورشیول، بخار و شستشو داده می شوند.

 مصرف تخمه خام به خصوص برای افرادی که به سم آجیل حساسیت دارند، کشنده است. بنابراین برای خوردن تخمه های خام وسوسه نشوید. بسته به اینکه شما چه مقدار به سم آجیل حساسیت دارید این سم بر روی سلامتی شما تأثیر خواهد گذاشت.

 

۴_ لوبیا قرمز

بهترین روش برای مبارزه با سمی بودن لوبیای قرمز نخوردن آن به صورت خام می باشد.ب ا اینکه خوردن غذاهای خام برای سلامتی مفید است اما خوردن بعضی مواد غذایی به صورت خام عوارض و عواقبی دارد. یکی از این غذا ها لوبیای قرمزاست.

لوبیای خام حاوی ترکیبی به نام لکتین است که باعث مرگ سلول های معده می شود. برای خوردن این ماده غذایی باید آن را به درستی آماده مصرف کنید.

۵ ساعت قبل از استفاده  این خوراکی آن را در آب خیس کنید در غیر اینصورت خوردن نیم فنجان لوبیای خام باعث بیماری و مریض شدن شما می شود.

 

۵_ لوبیای لیما(lima) یک خوراکی خطرناک

loading...

تنها نوع خطرناک لوبیا، لوبیای قرمز نیست. نوعی دیگر از آن که لوبیای لیما نام دارد حاوی ترکیب خطرناکی به نام لینامارین است که در بدن به هیدروژن سیانید تبدیل می شود. اما اگر قبل از پختن، این لوبیا را در آب خیس کرده و به خوبی بشویید خوردن آن برای سلامتیتان ضرری ندارد.

 

۶_ ریواس

مصرف نادرست ریواس ممکن است سبب مرگ شما شود. این سوال که  این تابستان را چه مقدار ریواس خوردید؟ سوالی دوستانه در نظر بگیرید. حتما می پرسید چرا؟

برگ این گیاه حاوی ترکیبی به نام اسید اگزالیک می باشد که این ماده سبب ایجاد سنگ در کلیه های شما می شود. بنابراین از برگ این گیاه مصرف نکنید. میزان ۱۱پوند از این ترکیب سمی می تواند سبب مرگ شما شود.

اما اگر میزان کمتری از این ماده وارد بدنتان شود باعث می شود شما مریض احوال شوید. باهوش باشید و تنها از ساقه این گیاه در غذاهای خود استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط
آسیب حاد کلیه ناشی از نارسایی قلبی است

۷_ انگورهای بیش از حد رسیده

اگر این میوه ها خیلی برسند سمی می شوند. از میوه های رسیده در درست کردن مربا، شراب یا چای های میوه ایی استفاده می شود اما باید حواستان جمع باشد زیرا دانه و برگ این گیاهان حاوی مقدار زیادی گلیکوزید است که در بدن  ایجاد سیانید می کند.

 

اگر از میوه های بیش از حد رسیده برای درست کردن شراب و مربا استفاده کنید هنگام مصرف آنها امکان دارد حالت تهوع بگیرید یا در مواقعی حتی از دنیا بروید!!!.

 

با نوشیدن یک لیوان از این شراب یا مربا  کمی حالتان بد می شود اما با خوردن ۵ لیوان سلامتی تان در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت.

 

۸_ کاساوا

ممکن است این کلمه را نشنیده باشید اما حتما نام دیگر آن یعنی تاپیوکا به گوشتان خورده است. مخصوصا اگر یکی از طرفداران چای حبابدار(یکی از نوشیدنی های معروف تایوان که در آن میوه، آبمیوه یا شربت استفاده می شود)باشید.

 

این گیاه در جنوب آمریکا کشت می شود و اگر به روش صحیح آماده شود بسیار خوشمزه است. با این حال اگر به درستی آماده خوردن نشود یا خام بماند در بدن به هیدروژن سیانید تبدیل می شود (آیا می دانید که بسیاری از غذاها حاوی این ترکیب خطرناک و سمی می باشد؟)

 

دو نوع کاساوا وجود دارد:

یک نوع تلخ و دیگری شیرین. نوع شیرین آن ۵۰ بار کمتر از نوع تلخ آن مرگبار است و هر ریشه آن تنها ۲۰ میلی گرم سیانید دارد. اما  حتی اگر نوع کم خطر تر آن (کاساوای شیرین) به درستی مصرف نشود می تواند یک گاو بالغ و تنومند را در یک چشم بهم زدن از پا دربیاورد.

 

۹_ گیلاس

هیچ وقت هسته گیلاس را قورت ندهید. هسته گیلاس، آلو، هلو و زردآلو حاوی ترکیبی هستند که در بدن ما به سیانید تبدیل می شوند. میوه هایی که هسته های بزرگتر دارند خطر بلعیده شدنشان کم تر است. خبر خوب این است که هسته گیلاس بسیار محکم است و به راحتی شکسته نمی شود و تنها ۱ یا دو هسته شکسته شده آن سبب مرگ می شود.

 

مطالب مرتبط
آیا دارو بهترین درمان برای بیماران مبتلا به زوال عقل است؟

۱۰_ Ackee، میوه خطرناک و مرگبار جامائیکا

این میوه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه های جزیره جامائیکا است. اما اگر به درستی مصرف نشود به یکی از مرگبار ترین میوه های جهان تبدیل خواهد شد.

توجه داشته باشید که قسمت زرد این میوه باید مصرف شود. برای قابل خوردن شدن این میوه قسمت های زرد آن باید پخته شود اما همین قسمت های زرد اگر به درستی پخته نشوند یا خیلی له و رسیده باشند خطرناک می شوند.

مهم ترین مسئله در تهیه این میوه مدت زمانی است که باید پخته شود. این میوه در جامائیکا سبب ایجاد بیماری به نام تهوع جامائکایی شده که می تواند سبب مرگ مصرف کننده شود.

 

اختصاصی سایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.