۵ ماده غذایی که نباید هرگز قبل از پخت و پز بشویید و ۵ ماده غذایی که همیشه باید بشویید

۵ ماده غذایی که نباید هرگز قبل از پخت و پز بشویید و ۵ ماده غذایی که همیشه باید بشویید

از دوران کودکی به ما آموزش داده اند هر چیزی را قبل از خوردن بشوییم. با این حال، تعداد کمی از مردم می دانند که گاهی اوقات این عادت آسیب بیشتری نسبت به منفعت آن دارد.

شستشوی برخی از مواد غذایی منجر به گسترش باکتری ها و بسیاری دیگر از پیامدهای منفی آن می شود.

در این مقاله در بخش تغذیه nutrition در مورد اینکه چگونه می توانید غذا را برای آشپزی درست کنید ۵ ماده غذایی که نباید هرگز قبل از پخت و پز بشویید و ۵ ماده غذایی که همیشه باید بشویید، اطلاعاتی داده می شود.

 

۵ ماده غذایی که نباید هرگز قبل از پخت و پز بشویید

تخم مرغ

مواد ویژه ای اغلب بر روی تخم مرغ قرار می گیرند تا از آلودگی باکتری جلوگیری کنند. آب این لایه محافظ را از بین می برد، بنابراین نباید تخم مرغ را بشویید.

 

مرغ

باکتری موجود در مرغ تازه برای سلامت ما بسیار خطرناک است. شناخته شده ترین نوع باکتری سالمونلا است. بسیاری از مردم فکر می کنند که شستن مرغ قبل از پخت و پز به حل این مشکل کمک می کند، اما این راهکار درستی نیست.

هنگامی که شما مرغ را می شویید، آب مورد استفاده شما به پراکنده شدن و گسترش باکتری ها به دست های شما و سینک آشپزخانه کمک می کند.

اگر شروع به پختن آن کنید، تمام باکتری های آن خواهند مرد. طبق دستورالعمل بهترین سرآشپزها، بهتر است دو بار مرغ را بجوشانید:

بعد از اولین باری که آب به جوش آمد، آب آن را تعویض کنید و اجازه بدهید تا دوباره به جوش بیاید.

در صورتیکه می خواهید مرغ را بشویید، حتما از دست کش استفاده کنید و سینک ظرفشویی را در آخر کار ضدعفونی نمایید.

 

مطالب مرتبط
معرفی 10 غذای مفید برای کاهش کلسترول

گوشت

درست مانند مرغ، نباید گوشت تازه (گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت گوسفند) را بشویید چرا که شستشوی آن به پخش شدن باکتری ها به سینک آشپزخانه و دست های شما کمک می کنند. شما می توانید از شر این باکتری ها با درجه حرارت بالا خلاص شوید.

نکته: قبل از پخت و پز، از دستمال آشپزخانه برای حذف آب گوشت از روی سطح آن استفاده کنید. پس از آن، دست های خود را با آب گرم و صابون بشویید.

در صورتیکه می خواهید مرغ را بشویید، حتما از دست کش استفاده کنید و سینک ظرفشویی را در آخر کار ضدعفونی نمایید.

 

پاستا

دشوار است بگوییم چه کسی فکر می کنید که شستن پاستا ایده خوبی باشد. سر آشپزها فکر می کنند که شستن ماکارونی باعث حذف شدن نشاسته گردیده و به جذب شدن موثر سس کمک شایانی می کند.

loading...

شما می توانید ماکارونی را فقط بعد از پختن بشویید البته در صورتی که بخواهید از آن در یک سالاد استفاده کنید و یا نوعی تکنیک سرخ کردن بر روی آن اعمال نمایید.

 

قارچ

شما نمی توانید قارچ ها را به مدت طولانی زیر آب نگهدارید یا آنها را خیس کنید زیرا آنها به خوبی آب را جذب می کنند. بهتر است آنها را سریع بشویید و با یک حوله کاغذی خشک نمایید.

فقط باید این کار را درست قبل از آشپزی انجام دهید. در غیر این صورت، آنها فاسد خواهند شد و الاستیسیته خود را از دست خواهند داد.

 

۵ ماده غذایی که همیشه باید بشویید

میوه ها و سبزیجات با پوست قابل خوردن

اگر شما می بینید که میوه ها و سبزیجاتی با پوست قابل خوردن، تمیز و شفاف هستند، این بدان معنا نیست که نیازی به شستن آنها در خانه ندارید. مسلما شما باید اینکار را انجام بدهید.

از صابون استفاده نکنید. فقط بعد از اینکه با آنها را با آب سرد شستید از دستمال آشپزخانه یا دستمال کاغذی برای خشک کردن آنها استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط
فواید سلامتی مصرف خرمالو چیست و چه خواصی دارد؟

قوطی کنسرو

باکتری ها نمی توانند داخل قوطی کنسرو شوند، اما قطعا این تا زمانی است که درب قوطی باز نشده باشد و اگر شما بدون شستن آن را باز کنید باکتری ها وارد آن خواهند شد.

 

میوه ها و سبزیجات با پوست های غیر قابل خوردن

مهم نیست که چقدر این میوه ها را به خوبی پوست می کنیم، باکتری های پوست به هر حال وارد قسمت خوراکی آن می شوند. به همین دلیل همیشه باید موز، خربزه، هندوانه و دیگر میوه ها و سبزیجاتی که پوست های غیر خوراکی دارند قبل از خوردن بشویید.

 

آجیل

شما همیشه باید آجیل را بشویید، حتی اگر قرار باشد که پوست آنها را بکنید. ما هرگز نمی دانیم که آنها چگونه ذخیره می شوند و از چگونگی انتقال آنها مطمئن نیستیم.

علاوه بر این، شستشو کمک می کند تا از شر اسید فیتیکی که آجیل تازه حاوی آن است، خلاص شویم. این مورد برای محافظت آجیل ها از انگل ها مورد استفاده قرار می گیرد، اما این ترکیب اسیدی می تواند به بدن انسان آسیب برساند.

 

میوه های خشک شده

این نوع خوراکی ها می توانند به عنوان یکی از کثیف ترین نوع خوراکی ها به حساب می آیند. خصوصا میوه های خشک شده ای که کیلویی به فروش می رسند. حتی اگر شما یک میوه خشک را در یک بسته خوب خریداری کنید، ابتدا باید آن را بشویید و یا حتی چند ساعت آنرا بخیسانید.

اختصاصی وبسایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

نظرات بسته شده است.