برنامه غذایی دقیق و منظم مدیترانه ای به درمان غده های مهاجم سرطانی کمک می کند

برنامه غذایی دقیق و منظم مدیترانه ای

0

استفاده از یک برنامه غذایی مدیترانه ای میتواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان را کاهش دهد که این مطلب بر اساس یک تحقیق منتشر شده در نشریه علم پزشکی اعلام گردیده است. گروه تحقیق در یافته های خود متوجه شدند که این رژیم غذایی  شامل مقدار زیادی ماهی و سیب زمینی آب پز و میوه و سبزیجات و حبوبات و روغن زیتون و آب میوه ها میباشد.

پژوهشگران اعلام کردند که برای جلوگیری بهتر از سرطان پروستات، تمام روشهای مربوط به رژیم غذایی بجای توجه به غذاهای فردی باید در نظر گرفته شوند.

این تحقیق مدارک مهمی را به اطلاعات کمیاب مربوط رژیم غذایی مربوط به سرطان پروستات اضافه میکند و اهمیت تمرکز بر رژیم های غذایی جهانی را آشکار میسازد. دکتر بئاتریس پرز گومز رئیس گروه تحقیق و استاد دانشگاه سالود کارلوس در مادرید اسپانیا میگوید: یافته های ما نشان میدهند که یک رژیم غذایی با هدف جلوگیری از رشد غده های مهاجم در سرطان پروستات باید شامل عناصر مهمی از برنامه غذایی مدیترانه ای مثل ماهی و حبوبات و روغن زیتون و مصرف فراوان میوه و سبزی باشد.

برای این تحقیق، نویسندگان از مقاله غده های رایج سرطانی در اسپانیا و پژوهش راجع به جمعیت  این کشور در بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ استفاده کردند. این مقاله شامل اطلاعات زیستی و تاریخچه بیماری و عادات غذایی مردم برای ارزیابی عوامل داخلی و خارجی است که باعث رشد غده های سرطانی در پروستات میشود. این تحقیق به بررسی بیش از ۷۰۰ مورد تایید شده از سرطان پروتستات و بیش از ۱۲۰۰ مورد افراد سالم پرداخت که همگی در بین سنین ۳۸ تا ۸۵ سال بودند. سپس پژوهشگران به تقسیم بندی شرکت کنندگان در تحقیق بر اساس رژیم غذایی نزدیک به عادات غذایی آنها پرداختند که شامل رژیم های غذایی غربی و احتیاطی و مدیترانه ای بودند. در مورد افرادی که سرطان پروستات در آنها تشخیص داده شد، پژوهشگران آنها را بر اساس حالت تهاجمی غده و اندازه آن تقسیم بندی کردند و از معیار گلیسون استفاده نمودند. آنها همچنین به دسته بندی هریک از شرکت کنندگان بر مبنای این نکته پرداختند که تا جه اندازه عادات غذایی آنها منطبق با رژیم های غذایی مورد نظر بود.

مطالب مرتبط
کدام زنان بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند؟

رژیم غذایی غربی شامل مصرف زیاد لبنیات پرچرب و گوشتهای فرآوری شده و غذاهایی که بسرعت آماده میشوند و غلات پالایش شده و شیرینی ها و سس ها  و نوشیدنیهای سرشار از کالری هستند، در حالیکه رژیم غذایی محتاطانه از لبنیات کم چرب و میوه جات و سبزیجات و حبوبات و آبمیوه ها تشکیل شده است.

نویسندگان دریافتند که فقط گروه پیرو رژیم غذایی مدیترانه ای، نشاندهنده تاثیر مهم مراقبت کننده در برابر سرطان پروستات بودند و روشهای دیگر به هیچ وجه نتوانستند تاثیر مثبتی را داشته باشند.  دلیل دیگر استفاده از رژیم غذایی مدیترانه ای این است که تحقیقات نشان میدهند که این روش از سالمندان در مقابل ضعیف و نحیف شدن جلوگیری کرده و سلامتی و متکی به نفس بودن آنها را طولانی تر می نماید.

در میان یافته ها، دکتر آدلا کاستلو از نویسندگان این تحقیق اعلام نمود که: یک مقایسه قابل توجه بین ارتباط سرطان پروستات از جنبه های سلامت عمومی و مدارک مربوط به پیشگیری اولیه وجود دارد.

بنا بر نظر دکتر کاستلو، تحقیقات بیشتر راجع به رژیم غذایی مدیترانه ای و ارتباط آن با کاهش سرطان پروستات ممکن است به تقویت نتایج ارائه شده در تحقیق آنها منجر شود. همچنین او معتقد است که منافع یک برنامه غذایی منظم و پیوسته توسط دیگر دستگاههای بدن مثل قلب و رگها نیز احساس میشود.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.