طرز تهیه بورک یا رول اسفناج ترکیه ای ترد و خوشمزه

0

رول یا بورک های خمیری از غذاهای اصلی ترک هستند که  معمولا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا  سرو می شوند.در مواد میانی بورک های خمیری ترک میتوان از گوشنت، مرغ ، پنیر و یا سبزیجات استفاده نمود. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یک بورک یا رول اسفناج ترک را به شما آموزش دهیم که دارای طعم عالی،ترد و شکل بسیار زیبایی است که به سفره و یا میز مهمانی شما زینت می بخشد و و با داشتن طعم خوبش همه را شگفت زده می کند.

پیشنهاد می کنیم در نزدیکترین زمان ممکن به آشپزخانه بروید و این بورک ساده و خوش طعم را با ساده ترین مواد اولیه تهیه و طبخ کنید.

زمان آماده سازی

یک ساعت

مواد لازم جهت تهیه رول اسفناج برای شش نفر


۳ ورق خمیر یوفکای آماده ( می توانید از فروشگاه های مواد غذایی یا لوازم قنادی تهیه کنید)
۱ عدد پیاز بزرگ

روغن یا کره به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

 سس میانی رول اسفناج:
۳ قاشق غذا خوری  ماست

  نصف فنجان  سودا یا آب گازدار یا ماءالشعیر بدون طعم

 برای رویه بورک:
۱ قطعه
زرده تخم مرغ یک عدد
۱ قاشق غذاخوری
کنجد سیاه یا سیاهدانه

چگونه رول اسفناج ترکیه ای درست کنیم؟

  •   ابتدا با تهیه مواد میانی بورک شروع می کنیم.  ابتدا پیاز را که به صورت ریز خرد شده را تا زمانی که طلایی زنگ شود درون ماهیتابه بزرگ و مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس اسفناج های شسته شده و خرد شده را اضافه می کنیم.
  • بعد از مدتی که اسفناج ها تغییر رنگ داده و سرخ شدند، نمک را اضافه می کنیم و آن را از اجاق بریزید و آن را سرد کنید. البته می توانید از ادویه های دلخواهتان نیز استفاده کنید.
  • مواد سس میانی را در کاسه ای مخلوط کرده و با چنگال بهم می زنیم
  • خمیر های یوفکای ورقه ای را روی یک سطح تمیز پهن کرده و و با قاشق یا برس مقداری از سس را بر روی آن پخش میکنیم و سپس ماده میانی یا همان اسفناج را مطابق تصویر بر روی خمیر قرار داده  و آن را رول کنید.

  • خمیر های رول شده را به صورت دایره وار درون ظرف مناسبی که می خواهید درون فر قرار بدهید ، بچنید و روی آن را به کمک یک برس زرده  به تخم مرغ آغشته کرده و کنجد سیاه یا سیاه دانه بپاشید.
  • فر را ۱۵ دقیه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و رول اسفناج را به مدت بیست دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا بپزد و رویه آن طلایی رنگ شود. سپس رول اسفناج را از فر بیرون اورده و اجازه دهید تا سرد شود و سپس برش داده و سرو کنید و از طعم خوشمزه و بافت ترد و ظاهر زیبای آن لذت ببرید.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه خوراک اسکواش تابستانی با جو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.