آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا + ارزش غذایی و میزان کالری

0

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا

 

۱ نان پیتا کل گندم کوچک

۱/۴ فنجان سس سالسا (میتوانید کمی آن را با آب رقیق کنید)

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۲ قاشق غذا خوری پنیر مکزیکی کم چرب

۱/۴ فنجان مرغ پخته شده و ریش ریش شده

۱/۴ فنجان فلفل قرمز یا سبز – نگینی خرد شده

۱/۴ فنجان آووکادو خرد شده

طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا

برای همه آنها، سس را به طور پیوسته بر روی پیتا بمالید، سپس با مواد باقی مانده بالا بروید. پخت را در ظرفی که قبل از ۴ تا ۶ دقیقه به دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت برسد، حرارت دهید.

ابتدا جعفری خرد شده، پنیر مکزیکی، مرغ پخته شده و فلفل قرمز را در ظرفی با هم مخلوط کرده و آووکادو ها را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

کمی سس سالسا را روی نان پیتا بمالید.

مواد مخلوط شده را بر روی نان ها ریخته و کاملا با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده تر شود و سرتاسر نان را فرا گیرد.

فر را تا دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت گرم کرده و پانچو های آماده شده را  برای مدت ۴- ۶ دقیقه در فر قرار دهید.

ارزش غذایی ساندویچ مرغ با نان پیتا

  • کالری: ۲۳۸ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۹ کیلو کالری
  • چربی: ۵ گرم
  • کل شکر: ۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۴۰ میلی گرم
  • سدیم: ۵۹۶ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۹ گرم
  • آهن: ۲ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۳۷ میلی گرم
  • منیزیم: ۴۱ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۷۸ میلی گرم
  • فسفر: ۱۶۱ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۵ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۶ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۱۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۳ میکروگرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • فولات : ۱۵ میکروگرم
  • وزن گرم: ۱۵۰ گرم
  • منگنز: ۱ میلی گرم
  • مونو چربی: ۱ گرم
  • نیاسین معادل: ۸ میلی گرم
  • چربی امگا ۶: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۳۰ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۲ گرم
  • آب: ۸۸ گرم
  • فیبر غذایی: ۹ گرم
  • فلوراید: ۰ میلی گرم
  • فولات : ۲۰۹ میکروگرم
  • مواد غذایی فولاد: ۲۰۹ میکروگرم
  • ید: ۱ میکروگرم
  • منگنز: ۱ میلی گرم
  • مولیبدن: ۶۸ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۰ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • نیاسین: ۳ میلی گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۲ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • ویتامین کا : ۳ میکروگرم
  • آب: ۱۸۶ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.